Life&style 22. studenoga 2018.

Ova grijalica za ruke oduševit će sve kojima je uvijek hladno

instagram @janko_popovic_volaric.

Sephorina božićna kolekcija uvijek je predmet čežnje brojnih žena, a ove godine postat će atraktivna svim zimogriznim osobama. U njihovoj ponudi našao se jedan vrlo neobičan, ali sasvim koristan predmet!

Jedan od velikih godišnjih događaja u beauty svijetu svakako je predstavljanje božićne kolekcije brenda Sephora. Nedavno su predstavili svoje beauty novitete koji su istog trenutka popeli na vrh naše liste želja, ali istaknuo se jedan malo drugačiji proizvod - grijalica za ruke. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Sephora, oko 40 kn

U obliku male, tamnoplave sove stiže grijalica za ruke po cijeni od 6 dolara (oko 40 kuna). Sova s logom brenda i natpisom ''Once upon a night'' savršeno je uklopljena u temu cijele kolekcije koja je, čini se, izdaleka inspirirana magijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sephora At Disney Springs (@sephora_disneysprings) on

Možda vas zanima... Papuče za sve ''hejtere'' Božića? Ma, dovoljno su slatke i za nas koji ga obožavamo Rubrika Life&style Life&style

Grijalica funkcionira na savršen način. Naime, unutar nje nalazi se malena kuglica koju je potrebno pritisnuti. Sova zbog pritiska potamni i postane čvršća te krene ispuštati toplinu. Toplinu ispušta cijelih 8 sati, a onda je potrebno punjenje. Puni se tako da su ubaci u kuhalo za vodu i prokuha. Tijekom kuhanja, sova opet posvijetli i postane mekša. Tada je spremna za novo korištenje.  

Sovica je zamišljena kao proizvod kojemu je mjesto u džepu od jakne, ali to nipošto nije jedini način njene upotrebe. Možete ju nositi kako god želite. Što se tiče topline, blogerice se kunu da je dovoljno toplo, a nama preostaje samo da im vjerujemo jer do sove još uvijek nismo stigli. Ako uistinu grije kako opisuju, ona je upravo postala savršen poklon za sve osobe kojima je uvijek hladno. 

Komentari 0