Life&style

Ova 3 horoskopska znaka mogla bi poprilično pretjerati s alkoholom u novogodišnjoj noći

  • 2020. godina bila nam je izazov u svakom obliku
  • Ali, zato može biti samo bolje
  • Nije li to dovoljan razlog da mnogi proslave prijelaz godine?

Međutim, neki imaju tendenciju pretjerivati kada je u pitanju konzumacija alkohola. Ova 3 horoskopska znaka osobito mogu pretjerati sa šampanjcem.

Pripremi aspirin i magnezij. S ovim horoskopskim znakovima će čepovi biti labavi u novogodišnjoj noći…

Ovan

Ovna obično možeš pronaći tamo gdje se nešto događa. Voli da mu se dive i da se gužva sa svojim obožavateljima. Još bolje: voli lude zabave koje obećavaju avanturu. Za ovnove je zato 2020. bila jako teška godina. Orgije internetske kupovine i izljevi bijesa mogli su pružiti samo minimalno olakšanje. Ali, kao neustrašivi optimisti, velike nade polažu u 2021. To će proslaviti bocom votke, makar ako bude i Zoom party. 

via GIPHY

Lav

Osobe rođene u znaku lava lovci su koji uživaju u svojoj slobodi lutanja i lova. Vole da ih se obožava i želi. Vrijeme u kućnom uredu u trenirci nije baš odgovaralo njihovim potrebama. Zato polažu puno više nade za sljedeću godinu. To se mora zaliti barem bocom šampanjca. Lavovi su tašta bića čiji se žar govora više ne može zaustaviti kad su u pijanom stanju. Na Silvestrovo će se vjerojatno jako napiti. U međuvremenu će zvati stare simpatije da provjere slobodne datume za sljedeću godinu. Živjeli!

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka mogla bi imati problema na Božić, moraju se čuvati burnih svađa Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Riba

Ribe su melankoličan horoskopski znak s neobičnim senzibilitetom. Trajna napetost dovodi ih do ruba živčanog sloma. Riba ne podnosi alkohol baš najbolje. Ali, ove novogodišnje moći će svoju tugu zasigurno isprati bocom crnog vina - bilo sama u kadi (topla voda daje ribi prirodnu utjehu) ili na „zumiranju“ s prijateljima. Velike su šanse da će nakon pete čaše briznuti u plač i svima priznati svoju ljubav.

via GIPHY

Možda vas zanima Jesu li zvijezde pogodile? Najbolji božićni filmovi za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0