Life&style
1/12

Otvorena izložba koja nas podsjeća na ljeto

U Centru Cvjetni otvorena je izložba akademskog slikara Tomislava Ostrmana, koja je ujedno i promocija brenda Sailors&Whistlers. Izložba je prepuna ljetnih motiva koji nam bude nostalgiju u ovim hladnim danima.

 | Autor:

Tomislav Ostrman je najprodavaniji mladi hrvatski slikar već prepoznatljivog opusa. Svoju inspiraciju je utjelovio u priču koja se zove „Kraljevstvo mornara & fućkalica“. Glavni lik te priče - mornar nazvan " Fućkalica/Whistle" predstavlja homo ludensa. On je idealan čovjek čistih pozitivnih misli koji se kao svaki mornar ne boji nepoznatoga, velikog je srca, živi osjećaje, voli život i poštuje sve sudionike u njemu. Mogli bi reći da se njegovo slikarstvo bavi utopijom,optimizmom i humorom kojeg nam ponekad nedostaje u svakodnevnom životu.

 | Autor:

Brend Mornari & Fućkalice (ili Sailors&Whistlers) obuhvaća niz predmeta koji se izrađuju  s posebnom pažnjom i svakome pojedinačno se pristupa kao stvaranju malog umjetničkog djela. Cijene proizvoda podijeljene su u tri cjenovna razreda: Super art line, EXtra art line i SuperEXstra art line od čega će za svačiji džep biti ponešto. Asortiman proizvoda Mornara & Fućkalica čini lepeza od tzv.poklon proizvoda, suvenira, preko mode i specijalno dizajniranih odjevnih predmeta do umjetničkih slika i skulptura. Glavni lik proizvoda je mornar Fućkalica, a zbog karaktera koji mu je Tomislav Ostrman dao, uglavnom osvaja vesele osobe, zaljubljenike u more i život. 

 | Autor:

Osnovne boje brenda su boje hrvatske trobojnice čime se želi naglasiti važnost očuvanja prepoznatljivosti hrvatskog nacionalnog identiteta. Dio od prodaje na izložbi donirati će se udruzi Philip, a svi posjetitelji koji imaju nepotrebnu igračku, slikovnicu, čokoladu ili grickalice mogu ih donijeti na izložbu, a organizatori će ih zamotati i donirati djeci iz udruge.

Više o brendu saznajte na Facebook stranici...

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0