Life&style
Otvara se prvi CineStar u zapadnom dijelu Zagreba u kojem te čekaju gaming dvorana i king beds ležajevi

Otvara se najluksuznije kino u Hrvatskoj, ima kraljevske krevete za dvoje i "love box" skrivena sjedala

  • Zagreb dobiva novo kino, CineStar u Z Centru u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada  
  • CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept "destination cinema", tako će novo kinu posjetiteljima nuditi raznovrsne sadržaje, od 3D dvorana do royal beds ležajeva, VIP relax i love box sjedala
  • Ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu

12. svibnja otvra se prvo kino u zapadnom dijelu Zagreba. I Z Cenatar dobiva Cinestar, ali to je manje važna vijest. Važnija je da će ovo biti mnogo luksuznija verzija klasičnih CineStarovih dvorana kojih diljem Hrvatske ima 15. Stanovnici ovog dijela grada kojima je možda nedostajao sadržaj poput kina sad ga dobivaju u "wow" verziji. Novo kino u Z Centru nuditi će raznolike sadržaje, a neki od njih su i ekskluzivni. Na primjer gaming dvorana i "royal beds" ležajevi. Ležiš i gledaš film, udobno zavaljena kao kod kućež.

Možda vas zanima Pogledali smo 'Ti si taj', romantični film s Jennifer Lopez... Koliko su slični životi junakinje Kat i same J. Lo? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: CineStar CineStar

Tehno frikove sigurno će fascinirati Harkness platna, Barco RGB laserski projektori, JBl zvučnici i Crown audio pojačala. Mi obični smrtnici više ćemo primijetiti lijep interijer (za koji se pobrinuo dvojac Franić  & Šekoranja, dizajneri koji su uređivali i druga CineStar kina). U sklopu kina moći ćeš uživati u ukupno šest kino dvorana uključujući i 3D dvorane. WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice bit će raj za mališane i roditelje, a ovo kino ima i jednu novu značajku, prvo je kino u regiji s multifunkcionalnom gaming dvoranom.

 | Autor: CineStar CineStar

Uz kino dvorane, CineStar Z Centar će biti i prvo kino koje će imati Royal beds, ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Sva sjedala u kinu izrađena su od kože s pomičnim naslonom za leđa, a oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela.

Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara, smatra da se otvaranjem tog multipleksa ponovno podiže ljestvica kino iskustva u Zagrebu. Inače, prvi CineStar u Hrvatskoj otvoren je 2003. u Branimir centru, on je i danas najveći, s 13 dvorana i 2.940 sjedala, a prema izboru američkog magazina Film Journal International 2006. uvršten na listu 15 najboljih kina u Europi.

 

Photo: CineStar

Komentari 0