Life&style

Otkriveno od čega je umro Bob Saget: nije ni srčani udar, niti droga

  • Mjesec dana nakon što je komičar pronađen mrtav u hotelu, razotkrivene su okolnosti njegove smrti
  • Što je pravi uzrok odlaska s ovog svijeta Boba Sageta, odlučila je objaviti njegova obitelj nakon što su stigli rezultati istrage
  • "Najpoštenije je da mi to kažemo njegovim obožavateljima" rekli su

Zvijezda "Pune kuće" Bob Saget preminuo je od ozljede nakon što se udario u glavu, objavila je obitelj američkog komičara u srijedu. U izjavi koju je dobio E! News, obitelj je objasnila da su vlasti zaključile da je Saget "slučajno udario potiljkom u nešto, zaključio je da se ne radi ni o kakvoj ozbiljnoj stvati te je otišao spavati".

Da podsjetimo, Bob Saget je pronađen mrtav 9. siječnja 2022. u sobi hotel Ritz-Carlton u Orlandu na Floridi, a uzrok smrti nije bio objavljen javnosti. Policija je dala izjavu kako su nedugo nakon 16 sati odgovorili na poziv o unesrećenoj osobi. Pri dolasku, u hotelskoj sobi pronašli su muškarca koji je bio bez svijesti. Identificiran je kao Robert Lane Saget i proglašen je na mjestu mrtvim.

Bob Saget, zvijezda poznatog sitcoma Puna kuća, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi

Puna kuća | Autor: ABC ABC

Nije bilo daljnjih informacija o uzroku smrti, no sad je sve rasvijetljeno. "U tjednima od Bobove smrti bili smo preplavljeni nevjerojatnim količinom ljubavi koju su isražavali Bobovi obožavatelji, što nam je bila velika utjeha i na čemu smo mu vječno zahvalni", rekla je Sagetova obitelj. "Sada kada imamo konačne rezultate istrage koju su vlasti provele, smatrali smo da je ispravno da svi koji su Boba voljeli, to čuju izravno od nas."

U njegovom tijelu nije bilo alkohola ili droga. Kad je Sagetovo tijelo otkriveno, okružni šerif je rekao da istražitelji nisu vidjeli znakove  nasilja ili upotrebe droge. Imao je 65 godina. “Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih sfera života uz smijeh”, rekla je tada njegova obitelj. Iza Sageta su ostale supruga Kelly Rizzo, kćeri Aubrey, Jennifer i Lara te majka Rosalyn Saget.

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    onda je imao jak udarac. I.unutarnje krvarenje? zao mi je bob sageta .