Life&style

Otkrij sretan dan u 2019. za svoj horoskopski znak

Ovom se danu trebaš posebno veseliti ove godine

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o sretnom danu u godini kojega imaju pripadnici svakog znaka zodijaka. U nastavku otkrij koji će biti tvoj sretan dan u godini pred nama: 

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Sretan dan: 24. studenoga  2019.

24. studenoga simbolizira iznenađujući zaokret za ovnove i od toga dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i sretne. 

Bik (od 20. travnja do 20. svibnja)

Sretan dan: 18. svibnja 2019.

Bikovi će najveću sreću ove godine doživjeti 18. svibnja. Taj dan će im donijeti rješenje problema koje ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja)

Sretan dan: 24. studenog 2019.

Blizanci će 24. studenog. zasjati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog razdoblja nesigurnosti, određene stvari riješit će se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak novog radnog mjesta.

Možda vas zanima Doznaj najmudriju novogodišnju odluku za svoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Rak (22. lipnja do 22. srpnja)

Sretan dan: 3. veljače 2019. godine.

Što je ljepše za rakove od ljubavi? Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku i nemaš partnera, u trećem danu veljače očekuj susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti rakovi mogu očekivati zaruke.

Lav (23. srpnja do 21. kolovoza)

Sretan dan: 7. kolovoza 2019.

Ako si lav u horoskopu, početak kolovoza, točnije sedmi u mjesecu, oslobodit će te nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim dečkom ili loša navika poput pušenja - novostečena sloboda i osjećaj uspjeha učinit će te posebno ponosnom i zadovoljnom.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Djevica (od 22. kolovoza do 23. rujna)

Sretan dan: 9. rujna 2019.

Deveti rujan obilježava najopušteniji i najsretniji dan u godini za sve djevice u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti cijeli dan, osobe rođene u znaku djevice 9. rujna očekuje i sretna vijest. 

Vaga (24. rujna - 23. listopada)

Sretan dan: 25. studenog 2019.

Kraj studenog za pripadnike horoskopskog znaka vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugoočekivani mir i harmonija.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najviše vole novac Rubrika Life&style Life&style

Škorpion (24. listopada do 22. studenog)

Sretan dan: 25. listopada 2019.

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, no ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku škorpiona. 25. listopada smješka im se nova primamljiva ponuda.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Strijelac (22. studenog do 22. prosinca)

Sretan dan: 26. studenog 2019.

Strijelci svoj sretan dan ove godine slave u studenom. Zahvaljujući optimizmu i vjeri u sebe, strijelci će napraviti osobni proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svoga rada pobrat će 26. studenog. 

Jarac (23. prosinca do 20. siječnja)

Sretan dan: 29. siječnja 2019.

Već u prvom mjesecu nove godine jarci će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je riječ o malom ili velikom uspjehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima - u poslovnom i privatnom životu. 

Vodenjak (20. siječnja do 18. veljače)

Sretan dan: 23. kolovoza 2019.

U nadolazećem ljetu vodenjaci će imati priliku upoznati vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razvit će se romantična ljubavna priča. Ako si vodenjak u horoskopu, 23. kolovoza možeš očekivati date iz snova. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Tvoj tip muškarca prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Riba (od 19. veljače do 20. ožujka)

Sretan dan: 9. studenog 2019.

Postoji razlog za početak radosti početkom studenog za osobe rođene u znaku ribe. Devetog u mjesecu imat će najviše snage energično se baviti nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0