Life&style

Ostvarite 20 puta više bodova dm active beauty pri kupnji odabranih proizvoda

U lipnju smo napokon dočekali pravu jačinu sunca koje ljeto donosi, parkovi su puni, sportske aktivnosti na otvorenom češće, a većina nas se i polako priprema za odlazak na more. Roditelji i djeca nakon dugog niza tmurnih i kišnih dana svaki trenutak koriste za boravak u parkovima i na igralištima. Osim toga, boravak na otvorenom je i zdrav. Sunce pomaže u proizvodnji vitamina D, kojeg često i nazivaju vitaminom sunčeve svjetlosti. Taj vitamin je bitan za regulaciju kalcija i apsorpciju fosfora te održava kosti i zubi zdravima. Dužim boravkom na suncu i otvorenom djeca će imati bolji san, odrasli će biti manje pod stresom, a dodatno, sunce ubija i mnoge bakterije i štiti od kožnih bolesti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prepustite se uživanju u ovome izvoru zdravlja i energije i slobodno mislima odlutajte na vašu omiljenu plažu i sanjarite o zasluženom odmoru koji će vas barem nakratko osloboditi od svakodnevice poslovnih i obiteljskih obveza. No, pritom ne zaboravite da je prilikom izlaganja suncu potrebna velika dozu opreza. Učestalo od stručnjaka slušamo upozorenja kako neoprezno izlaganje sunčevim zrakama dovodi do malignih tumora. Osim toga, žene dobro znaju kako neoprezno izlaganje suncu ubrzava starenje kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zato, spremamo li se u park s djecom, šetnju, trčanje ili se već pakiramo za more, jedna od najvažnijih stvari u našim torbama mora biti krema za zaštitu od sunca. U ponudi danas ima raznih vrsta proizvoda, no ne trebate puno razmišljati gdje ih kupiti, jer dm u svojoj ponudi ima više od 100 odabranih proizvoda za zaštitu od sunca i njegu nakon sunčanja za čiju kupnju tijekom lipnja dobivate 20 puta više bodova na kartici dm active beauty što vam donosi značajne uštede prilikom sljedeće posjete dm-u.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U dm-u možete birati među proizvodima raznih renomiranih brendova: Nivea Sun, Afrodita sun, Ambre Solaire, Biobaza Sun, Eveline Sun, Piz Buin, Melem Sun, Olival, Di Sun, Sundance, Immortella. U dm-ovim prodavaonicama koje nude specijalizirani asortimana bezreceptnih medicinskih proizvoda pronaći ćete i brendove Bioderma Photoderm, Uriage Bariésun i Biosolis.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0