Life&style

Ostalo ti je malo vremena, ali uz ovih 5 'last minute' božićnih poklona ne možeš pogriješiti

  • Znojiš li se i ove godine kako bi na vrijeme nabavila božićne poklone? 
  • Nema problema, pomoći ćemo ti!  
  • Donosimo ti pet last minute ideja za poklone!

Trgovine rade, ali u skladu s epidemiološkim mjerama ograničen je broj ljudi u njima. U predblagdansko vrijeme je i inače velika gužva po trgovinama, a kako će tek sada biti?! Ako nekim slučajem još nisi nabavila božićni poklon za neku dragu osobu, nemoj očajavati. Svi će zajamčeno biti sretni zbog ovih božićnih poklona.

1. Čokolada

Pa, ruku na srce, koga čokolada neće usrećiti? Točno! Nemaš pojma što pokloniti ove godine, a opet kasniš? Idi u supermarket i opljačkaj policu Milka ili nekih drugih finih čokolada! U asortimanu su opet tone slatkih dobrota za Božić. 

2. Čaj

Ni za Božić ne možeš pogriješiti s čajem. Pokloni malo ugodno provedenog vremena u obliku malog pakiranja čaja i kave. Postoji doista velik izbor okusa i sorti…

Možda vas zanima Oprez: ova 4 božićna poklona navodno nose nesreću pa možda da ih izbjegneš Rubrika Life&style Life&style

3. Cvijeće

Cvijeće su najljepši pokloni prirode i zajamčeno će svima izmamiti osmijeh na lice. Pa zašto ga jednostavno ne pokloniti za Božić? Pokloni najmilijima buket cvijeća ili možda neku trajnicu – nećeš pogriješiti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missi Blumen (@missiblumen)

4. Posjet zoološkom vrtu

Za Božić ne moramo uvijek poklanjati materijalne stvari. Što kažeš na zajednički izlazak, na primjer? Posjetite zoološki vrt! Ulaznice možeš lako kupiti putem Interneta. 

Možda vas zanima Više od običnog poklona – otkrijte što ove čestitke čini toliko posebnima Rubrika Life&style Life&style

5. Kuponi za kupovinu

S kuponima za kupovinu ne samo da usrećuješ primatelja, nego istovremeno podržavaš i lokalno gospodarstvo. Samo uzmi bonove iz svoje omiljene trgovine i pokloni ih. Većina trgovina sada nudi mogućnost kupnje bonova putem Interneta i njihovog ispisa. Izvrsna last minute ideja!

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0