Life&style

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su najgori vozači

  • Vožnja automobila je danas (naizgled) mačji kašalj 
  • Međutim, postoje osobe koje nikada ne svladaju vožnju kako treba i jednostavno su loši vozači ili vozačice 
  • Na njihovo vozačko umijeće utječu zvijezde – osobe rođene u ova tri horoskopska znaka loše voze automobil 

Ruku na srce i budi iskrena: jesi li mirna i opuštena iza upravljača u automobilu ili je svaka vožnja s tobom gotovo pa vožnja po rubu katastrofe? Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju nešto zajedničko: jako su loši vozači i vozačice. 

Vaga 

Zašto si tako neodlučna? Tko je u svakodnevici, na poslu ili u vezi neodlučan, taj je opasan i u prometu. Vage radije tri puta razmisle prije nego odluče hoće li promijeniti traku, prestići nekoga ili spontano skrenuti. Kao i u pravom životu, također i na cesti može brzo biti prekasno za pravu reakciju. 

Možda vas zanima Znale smo! Istraživanje je pokazalo da žene bolje voze automobil od muškaraca! Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

Ovnovi su vrlo impulzivni, a to se jasno vidi i kod njihovog ponašanja za upravljačem. Ograničenje brzine je za njih tek preporuka, a polagani vozači ne spadaju na ulicu – tako razmišljaju ovnovi. Bolje je ne izazivati osobe rođene u ovom znaku, jer će ti brzo biti jasno tko je slabiji. To ovnovi rado naglase serijom psovki iz automobila. 

 

 

Ribe 

Samo mirno! Što si sve naučila u autoškoli? Kad parkiraš, koncentriraj se na parkirno mjesto i neka sve drugo čeka. Tog savjeta se ribe nerado drže, jer riječ „parkiranje“ izaziva kod njih znojenje i drhtavicu. Jednako tako je sa vozačima koji im trube i psuju ih – zbog njih ribe brzo postanu živčane i izbačene iz takta. 

Možda vas zanima Ovako ćeš najtemeljitije očistiti unutrašnjost svog automobila, a da ga pritom ne oštetiš Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: None

Komentari 0