Life&style

Originalni pokloni koji će razveseliti baš svakog muškarca

  • Ako tvoj voljeni muškarac uskoro slavi rođendan, ima promociju, slavite godišnjicu braka ili planiraš poklon za Valentinovo, onda će ti naša lista najljepših poklona za muškarce sigurno dobro doći
  • Bez obzira je li riječ o partneru, tati, bratu ili prijatelju, tvoji voljeni muškarci sigurno očekuju poklon od srca, a koji je istovremeno koristan, i zato smo upravo takve ideje za poklone i pripremili
  • Nemoj duljiti, otkrij naš izbor top 7 poklona za njega s kojima sigurno nećeš pogriješiti

Kada biramo poklone za bliske osobe, trudimo se da oni budu ne samo prigodni, već i korisni, odnosno da sadrže nešto što će osoba koju darujemo voljeti i rado koristiti, stoga isto predlažemo i tebi. Kupiti poklon za partnera, tatu, brata ili nekog drugog bitnog muškarca u našem životu nije nimalo lak zadatak i zato smo ti mi odlučili olakšati taj zadatak. Potrudili smo se pronaći originalne i korisne poklone za posebne prigode kojima će se tvoji voljeni muškarci istinski razveseliti. Nastavi čitati našu listu najljepših i najoriginalnijih poklona za 'njega', a mi ti obećajemo da će te on počastiti širokim osmijehom.

Vino s porukom

Ako tvoj voljeni muškarac voli uživati u dobrom vinu, onda je ovakav poklon idealan za njega. Možeš kupiti njegovo omiljeno vino i izraditi personaliziranu naljepnicu s njegovim imenom ili slatkom porukom koja će mu izmamiti osmijeh na lice. Umjesto u klasičnu vrećicu, vino možeš upakirati u ukrasnu kutiju i unutra dodati simpatične poklončiće poput njegove omiljene čokolade, čaše za vino i CD-a s listom njegovih omiljenih pjesama. Kutiju ukrasi velikom mašnom i voilà - savršen poklon je spreman!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Duhovita majica

Najljepši pokloni su oni koje vezujemo uz drage uspomene i zato svom voljenom muškarcu pokloni personaliziranu majicu koja će ga podsjetiti na vaše zajedničke trenutke. Možeš izraditi personaliziranu majicu na kojoj će biti fotografija s vašeg najdražeg putovanja s kojeg ste ponijeli najluđe uspomene, slika njega koju si uslikala dok je spavao ili jednostavno duhoviti natpis koji samo vas dvoje shvaćate ili je baš tipičan za njega. Šaljive poruke možeš pronaći i na internetu koji je uvijek nepresušan izvor zabavnih memeova i citata.

Dres omiljenog igrača

Obzirom da još uvijek traje euforija zbog bronce koju su naši Vatreni osvojili na Svjetskom nogometnom prvenstvu, sigurni smo da bi tvog voljenog muškarca razveselio Modrićev ili Livajin dres. Ako je veći fan košarke, radije mu kupi košarkaški dres. Alternativa dresu bi bila sportska oprema poput lopte, reketa, torbe za teretanu ili utega.

Učiniti nešto od srca najljepši je dar

Kao što smo već napomenuli na samom početku, korisni pokloni su ono što najviše volimo poklanjati, ali i primati. Većina nas svaki slobodni trenutak najradije provodi u društvu dragih ljudi, gledajući filmove i serije i kreirajući nezaboravne uspomene, stoga svom voljenom muškarcu za posebne prigode pokloni dar koji će vam omogućiti višesatno druženje u vaša četiri zida doma, uz puno smijeha i dobre zabave. I zato je pretplata na EON odlična ideja za poklon, pogotovo jer do 17. siječnja 2023. korisnici EON START i EON FULL paketa imaju pristup HBO sadržajima u Video klubu i na HBO kanalima. Uz već aktivno otključavanje dodatnih domaćih i međunarodnih kanala i sadržaja u Video klubu za sve nove i postojeće EON TRIO i EON TV korisnike, Telemach će svoje korisnike dodatno darivati sadržajima iz HBO-ovog bogatog kataloga. Korisnici EON START i EON FULL paketa mogu pristupiti i sadržajima koje nude kanali HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 te HBO OD katalogu u Video klubu. Nema onoga tko se ne bi razveselio ovom daru!

 | Autor:

Set za brijanje

Ovakvi pokloni su uvijek praktični jer je riječ o nečemu što će tvoj voljeni muškarac koristiti gotovo svakodnevno. U drogerijama ćeš pronaći već gotove poklon setove koji uključuju britvice ili aparate za brijanje, proizvode za njegu nakon brijanja, voskove, pjene za brijanje i slično. Proizvode možeš kupiti i zasebno te ih sama zapakirati u neku fora košaru.

Putovanje

Predivan poklon za pod bor svakako je voucher u putničkoj agenciji ili avionske karte za određenu destinaciju. Na internetu ćeš sigurno pronaći pristupačne ponude za putovanja ili jednodnevne izlete na kojima će tvoj voljeni muškarac stvoriti nove uspomene. Ako mu prilike ne dozvoljavaju da putuje, možeš mu uplatiti neku zabavnu radionicu na koju možete zajedno otići, bilo da je riječ o radionici kuhanja, slikanja ili nečeg trećeg.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Alat

Ukoliko tvoj voljeni muškarac svaki slobodni trenutak provodi u garaži i uvijek ima nove DIY ideje ili jednostavno voli alat, pokloni mu alat koji još nema u svojoj kolekciji. Alat može biti poprilično skup pa ukoliko nemaš budžet za njega, slobodno preskoči ovu ideju i pokloni mu neku drugu jednako zabavnu alternativu, primjerice novu društvenu igru ili karte za predstavu.

Photo: Shutterstock

Komentari 0