Life&style
"Opsjednuta sam Božićem, već sam ukrasila cijeli dom i pretvorila ga u ružičastu božićnu bajku"

"Opsjednuta sam Božićem, u listopadu sam ukrasila dom i pretvorila ga u rozu božićnu bajku"

  • U Božiću prošle godine nismo uživali "do karaja" pa se ljudi trude nadoknaditi propušteno 
  • Neki peku božićne kolačiće, dok su drugi već ušli u praznično raspoloženje i postavili božićne ukrase
  • Jedna od njih je TikTokerica Maria Alison koja je prava zaljubljenica u božićno vrijeme i ukrašavanje doma

Jesi li ti jedna od onih koji jedva čekaju ukrasiti božićno drvce, upaliti lampice i uz miris kuhanog vina slušati božićne pjesme? Ako jesi, možda ti Maria Alison da sjajnu ideju. Naime, ona s tolikim nestrpljenjem iščekuju Božić da je svom domu već odavno dala dašak božićnog duha. Na svom TikToku pod nazivom @bespokezy podijelila je niz videa doma kojem je dala posebnu čaroliju Božića - i to ne u crvenoj, već u omiljenoj rozoj boji!

Otkrivamo ti gdje možeš naći najslađe ukrasne božićne čarapice i probuditi u sebi pravi božićni duh Možda vas zanima Otkrivamo ti gdje već sad možeš naći najslađe božićne čarapice i probuditi u sebi blagdanski duh Rubrika Life&style Life&style

Ova majka je već okitila božićno drvce i dom kako bi djeca mogla duže uživati u božićnom duhu

@bespokezy

Only 2 weeks and it’s happening in my house.. bigger and better than this 😍💗🎄 #StartUpShowUp #pinkhome #pinkchristmas #christmastiktok

♬ One More Sleep - Leona Lewis

Ova istinska ljubiteljica Božića toliko je opsjednuta ukrašavanjem da je već u listopadu postavila sve svoje blagdanske ukrase, uključujući drvce, mini Djeda Mraza, zamotane darove i božićne čarapice.

A koliko je u prazničnom raspoloženju svjedoči i njezin stol koji je već ukrašen adventskim svjećicama. Nijedan dan također ne prolazi bez gledanja božićnih filmova i slušanja božićnih klasika. Svoj preslatko uređeni dom kupila je 2019. godine., a posljednje dvije godine provela je pretvarajući ga u ružičastu bajku.

Netflix će nam ove godine pokloniti 14 božićnih filmova! Jedva se čekamo ušuškati u toplini doma i uživati u gledanju Možda vas zanima Netflix nam je pripremio čak 14 novih božićnih filmova! Jedva čekamo uživati u blagdanskom ugođaju... Rubrika Life&style Life&style
@bespokezy

Kitchen #LiftLockPop #BOSSUpYourGame #LiveForTheChallenge #fyp #foryoupage #homeinspo #homeinspo #pinkhome

♬ Peaches - Justin Bieber

Sve je počelo s ružičastim kuhalom za vodu i tosterom koji joj je za zaruke poklonio očuh, a nakon toga je bila sigurna i koja je nijansa roze boje savršena za njenu kuću. Marijin zaručnik Aaron Mordey, u svemu je podržava, toliko da je čak sebi kupio ružičasti motocikl. Njihova dodatna spavaća soba pravi je ružičasti raj za psiće Jeffa, aljaškoga malamuta i sibirskog haskija Bowa.

Donosimo ti tople i mekane božićne pidžame koje jedva čekamo odjenuti Možda vas zanima Izabrale smo najljepše tople i mekane božićne pidžame koje već sad možeš naručiti i razveseliti se Rubrika Life&style Life&style
@bespokezy

A little glimpse 🎄💗 ##UnwrapTheDeals ##StartUpShowUp ##christmastiktok ##pinkchristmas

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Maria je rekla kako je najčudnije od svega što se uvijek ponašala pomalo kao dečkić - voli automobile i slične stvari. “Nikad nisam bila poput drugih djevojka, ali sam oduvijek voljela ružičastu. Cijela moja garderoba sada je posve ružičasta – ne nosim je svaki dan, ali imam je puno.” Procjenjuje da ju je uređenje doma u savršenoj nijansi omiljene boje dosad koštalo najmanje 10.000 funti odnosno oko 90.000 kuna.

@bespokezy

Last video before this years goes up next week 😍💗🎄 ##christmastiktok ##pinkchristmas ##christmas ##pinkhouse ##fyp

♬ Let it Snow Let it Snow - Christmas Songs

Photo: tiktok
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ova je opsjednuta bozicem