Life&style

Opet dodjeljujemo Woman's Choice nagrade: glasaj o svojim omiljenim brendovima i osvoji putovanje!

  • I ove godine miss7 dodjeljuje Woman’s Choice nagrade brendovima koje su žene odabrale kao njima najdraže
  • Nagrađujemo brendove u kategorijama pića, hrane, najdraže trgovine odjeće, obuće, namirnica, biramo omiljeni šoping centar, banku, karticu, sportski brend, kozmetiku koju najradije koriste, najdražu marku mobitela i automobila
  • Ove godine čitateljice koje ispune anketu i otkriju nam svoje top brendove nagrađujemo putovanjima Megabona u Hrvatskoj, ali i izvan nje!

miss7 i ove godine provodi veliko istraživanje o različitim aspektima života, navikama, stavovima, proizvodima koje kupuju, markama koje su zadobile njihovo povjerenje, kako raspodjeljuju svoj novac i općenito potrošačkoj kulturi žena, a rezultat će otkrit koji su im omiljeni brendovi u raznim segmentima života, od odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina.

 

 | Autor:

Brendovi koje ti voliš

Žene su te koje u obitelji najvećim dijelom obavljaju kupnju, a na ovaj način čut će se i njihov glas - koji su proizvodi i brendovi oni koje vole, u čiju kvalitetu vjeruju i uvijek im se vraćaju. Ciljna skupina su žene od 20 do 55 godina, a prema onom što izaberu miss7 će i ove godine proglasiti pobjednike i dodijeliti nagradu Woman’s Choice.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Primamljive nagrade za čitateljice

Ovogodišnja novost Woman's Choice nagrada jest da čitateljice koje ispune anketu i povjere nam svoje omiljene brendove, nagrađujemo predivnim putovanjima u suradnji s Megabonom, ovogodišnjim partnerom nagradnog natječaja.

Megabon će, u suradnji s ETI putovanja, d. o.o., jednu čitateljicu s pratnjom, počastiti s all-inclusive tjednim putovanjem u predivni Egipat! Možda ćete upravo vi uživati u 5* luksuzu u Hurghadi!

U suradnji s Megabonom poklonit ćemo još 4 dodatne nagrade. Jedna od čitateljica uživat će s pratnjom u popularnom Hotelu Terme 4*, u Termama Čatež, koje su poznate po nezaboravnoj vodenoj zabavi za sve generacije! Terme Čatež savršene su kako za obiteljski odmor tako i za uživanje u dvoje.

Jedna od čitateljica s pratnjom uživat će u Hotelu Well 4*, u Termama Tuhelj. Bazeni, saune, vrhunska gastronomija, bezvremenska arhitektura i nezaboravni doživljaji čekaju vas u ovim popularnim termama!

Jedna će s pratnjom uživati u potpuno novim Premium sobama hotela Habakuk 4*, na Pohorju u Sloveniji! Svjež zrak, vrhunske sobe, odličan wellness i spa centar… Zaista neponovljiv spoj prirode i wellness uživanja koje sigurno neće nikad zaboraviti!

Usrećit ćemo još jednu čitateljicu s pratnjom, ovaj put s uživanjem u Best Western hotelu 4* u Kranjskoj Gori. Odlična lokacija u blizini jezera Jasna, a ujedno i blizu centra, omogućava idealan spoj različitih aktivnosti, dok vam hotelski wellness centar pruža opuštajući završetak dana.

Pravila nagradnog natječaja možeš pročitati OVDJE.

anketa | Autor: miss7 miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0