Life&style

Ona je nova najljepša djevojčica na svijetu

Danas već 16-godišnja Francuskinja Thylane Blondeau izgubila je titulu najljepše djevojčice na svijetu – od 10 godina mlađe Ruskinje Anastasije Knyazeve

Sjajne plave oči, savršeni make-up (pitanje je treba li joj sa šest godina?) i duga sjajna kosa: 6-godišnja Anastasija iz Rusije ne izgleda poput obične djevojčice. Nije ni čudo! Naime, djevojčica je zbog svog neobičnog izgleda na Instagramu proglašena za „najljepšu djevojčicu na svijetu“! 

Time je svrgnula sa trona danas 16-godišnju (nimalo manje lijepu) Thylane Blondeau. Međutim, Francuskinja je u međuvremenu napravila karijeru kao prilično tražena manekenka. 

Možda vas zanima A nekada je bila najljepša djevojčica na svijetu! Rubrika Stars Stars
 

📸w : @sandrinegomezphotography / 💋💄@heidistantonbeauty

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Ako će sve ići kako treba, Anastasiju očekuje slična karijera. Malena ima na Instagramu već više od milijun fanova. Već je tražena kao dječja manekenka. Je li to ispravan i dobar život za tako malenu djevojčicu, to je već ozbiljna tema za diskusiju. Pretpostavljamo kako bi bilo ljepše da tako mala djevojčica živi bezbrižno, bez pritiska, bez obaveza „iz svijeta starijih“, te da može nesmetano uživati u svom djetinjstvu. 

 

Настюша для @kinderfoto Фото 📸 @ivanova_katya_com Костюмы 👗 @a_kurbatova

A post shared by Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) on

Photo: Instagram

Komentari 0