Stars

A nekada je bila najljepša djevojčica na svijetu!

Francuska manekena Thylane Blondeau postala je popularna sa samo četiri godine kada se pojavila u kampanji za Jean Paul Gaultiera. Nedavno je navršila 16 godina i sada izgleda ovako!

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i televizijske voditeljice Veronike Loubry, Thylane Blondeau sigurno ti od nekud djeluje poznato. Ako ju još ne uspijevaš svrstati, priskačemo u pomoć! Tada četverogodišnja preslatka djevojčica Thylane Blondeau doslovno je preko noći postala super popularna pojavivši se u kampanji za Jean Paul Gaultiera. Ubrzo se pojavila i u francuskom izdanju Voguea te se okitila nezahvalnom titulom "najljepše djevojčice na svijetu". Osude na račun njezinih godina nisu prestajale no to nije spriječilo njezine roditelje, nju a ni klijente da odustanu od njezinog angažmana.

 

TB..in st Tropez when i was 6 Mood #lovemyvillage

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Predviđali su joj svjetsku karijeru od kako je prohodala usporedbe s Kate Moss, Briggite Bardot i ostalim legendarnim supermodelima za nju su normalna stvar. Ova je djevojčica nedavno navršila 16 godina. Iako se još uvijek bavi manekenstvom, unatoč suprotnim predviđanjima nikada se tome poslu nije u potpunosti posvetila.

 

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Neki kažu kako njezina visina od 165 centimetara ipak pokazala  nedovoljnom za stroge kriterije manekenskog svijeta dok drugi misle kako se ovog posla zasitila u najranijoj dobi. U svakom slučaju, ona defintivno nije očajavala. Nedavno je imenovana ambasadoricom brenda L'Oreal a na Instagramu ima čak 1.3 milijuna pratitelja koji vjerno prate njezine objave!

 

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

 

 

End of a long amazing day #cannes #day1 #sponsored #michaelkors @michaelkors

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0