Life&style
Kate Middleton

Omiljeno jelo Kate Middleton fino je, jeftino - i ne baš otmjeno

Kate Middleton očito nije princeza na zrnu graška, iako to možemo vrlo lako zamisliti. Onako profinjena, elegantna, reprezentativna članica britanske kraljevske obitelji - vidimo je kako i breskvu jede s nožem i vilicom. Vjerojatno i jede na nekom državničkom prijemu. No kad je kod kuće... Izgleda da i princeza od Walesa osoba od krvi i mesa koja uživa u najprostijoj hrani. Ne baš u špeku i luku jer nije iz Hrvatske, ali ima svoje omiljeno jelo koje smatra "preukusnim", a koje je iznenađujuće jeftino.

Princeza Kate i princ William obožavatelji su začinjenog curryja u indijskom stilu, što su priznali tijekom posjeta indijskom restoranu u Birminghamu ove godine. Par je rekao da "vole curry", a Kate je objasnila da je obrok "tako nostalgičan" i da ona "voli jake začine", dok William preferira blažu i manje ljutu verziju curryja. Dapače, Kate je priznala da je za curryjem posebno žudjela tijekom trudnoće, a i da uživa kuhajući ga za svoju obitelj.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Možda vas zanima Ova šarmantna kuća s pogledom na more u vlasništvu je princa Williama, a može se unajmiti za odmor Rubrika Life&style Life&style

Princ i princeza od Walesa također su otkrili da "potajno iskušavaju curry u mnogim restoranima diljem zemlje", a na pitanje vole li i njihova djeca, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, indijsku hranu, Kate je odgovorila: "Apsolutno". U intervju za BBC One je pak priznala da je curry uvijek i njezina hrana za van. Pa, ako te zanima što Kate jede, evo recepta za indijski curry s piletinom.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zgodna