Life&style

Oho! Hrvatski brend Tinktura napravio je i makeup liniju, prvu s domaćim potpisom

  • Voliš li Tinkturine hit proizvode Balzam Mrkvu, Tinkturu koprivu ili mist Vitamin C, vjerojatno ćeš s punim povjerenjem iskušati i njihovu makeup liniju
  • Kako kažu, prvu s hrvatskim potpisom
  • Tinkturina kolekcija šminke i make up kistova stvorena je s puno ljubavi, a naglasak je na kvalitetnim sastojcima "bez kemije"

Hvaljena hrvatska kozmetička priča Tinktura, poznata po bestselerima kao što su Balzam Mrkva, Tinktura od koprive, mist Vitamin C i mnogi drugi, od sad u svojoj ponudi ima i makeup liniju. Riječ je o prvoj hrvatskoj make up liniji pa tako od sada zaljubljenici u domaće proizvode mogu u svojoj kozmetičkoj torbici imati šminku koja podržava ideju – kupujmo hrvatsko. Stvorena je s puno ljubavi i pažnje, a naglasak je na kvalitetnim sastojcima "bez kemije", što podupire filozofiju ovog domaćeg brenda o beauty proizvodima sa stavom.

​​​​​​  | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Tinktura je izbacila liniju make up-a

U ovaj se  hrvatskoj indie makeup liniji spajaju high fashion boje i teksture s promišljenim metodama proizvodnje, a zanimljivo je i što proizvodi nose oznake: veganski i cruelty free. Tinkturina šminka stiže u pročišćenoj i praktičnoj crnoj ambalaži s bijelim logotipom, a za efekt zabave i iznenađenja brinu originalni nazivi i kutijice s originalnim Tinkturinim crtežima.

 

Kad se zavole high fashion i najkvalitetniji sastojci

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Svi proizvodi stižu u originalnim kutijicama

 

Pogreške kod make upa za žene iznad 40: Zbog ovih stvari izgledaš 10 godina starije

Besramno dobre nijanse i zabavni nazivi

U ponudi se može pronaći eyeliner u boji Diabolic, mat tekući ruž Bitter Sweet, vatreno crveni ruž Roxane, rumenilo u nijansi Like a Virgin te sjenilo Jazzy. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Tuš za oči iz nove Tinkturine kolekcije

Uz ruževe "u štiftu", i one u tekućem izdanju, tu su sjajila, tuševi za oči, sjenila, bronzer, rumenila, highlighter, olovke za oči i usta, ali i kistovi koji omogućuju da se u vlastitom domu osjećaš poput profesionalnog vizažista.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Tinktura rumenila i highlighteri

Možda vas zanima Tiktokerica je pokazala kako način na koji se nanosi rumenilo može potpuno promijeniti izgled lica Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Tinktura ruž

A kako bi sve ove proizvode mogla lijepo pospremiti, Tinktura je mislila i na to, pa tako u liniji stižu i  originalne kozmetičke torbice i popratni sadržaj, za potpun zvjezdani ugođaj u vlastitoj kupaonici!

Sve ove proizvode možeš naručiti na web shopu Tinkture, a odlična vijest je da dostavljaju cijeloj regiji. Također, proizvode možeš kupiti i u trgovinama na adresama Frankopanska 14 i  Malešnica ul. 5/1. Jedva čekamo probati i ne sumnajmo da će nas, kao i sve Tinkturino do sada, oduševiti!

Photo: Pr/Tinktura

Komentari 0