Life&style

Oduvijek si htjela odabrati alternativni kraj serije?! Od sad imaš tu mogućnost

  • Ako si zamišljala kraj svojih omiljenih serija na drugačiji način od snimljenog, sad ga možeš i realizirati
  • NEM Zagreb organizira natječaj na kojem možeš predstaviti svoju ideju
  • Alternativni kraj možeš smisliti serijama - Prijatelji, Kako sam upoznao vašu majku, Breaking Bad te Game of Thrones

Koliko si puta pogledala kraj svoje omiljene serije, ali si ostala razočarana završetkom? To ti se sigurno, kao i svima, dogodilo barem jednom. Ako misliš da su White Walkersi ipak trebali zavladati Westerosom, da ''Prijatelji'' nikad nisu trebali odrasti i odseliti se, da je Walter White trebao preživjeti i da se Ted nikad nije trebao odlučiti za Robin, onda si na pravom mjestu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sada se možeš prijaviti na natječaj koji organizira NEM Zagreb i predstaviti svoju ideju. Odaberi jednu od četiri najpopularnije televizijske serije svih vremena - ''Prijatelji'', ''Breaking Bad'', ''Game of Thrones'' ili ''Kako sam upoznao vašu majku'' te raspiši svoju verziju završetka na jednoj kartici teksta. Prvih 50 kreativnih studenata imat će priliku kupiti Badge Zagreb po povoljnijoj cijeni od 50 eura. Rok za prijavu je 1. listopada.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U kultnom zagrebačkom Esplanade Zagreb Hotelu, od 11. do 13. prosinca održat će se konferencija New Europe Market (NEM) koja je vodeće regionalno događanje koje okuplja profesionalce iz TV industrije s ciljem međusobnog upoznavanja, razmjene ideja i sklapanja novih poslova. Na linku možeš pronaći više detalja o samoj konferenciji i natječaju.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0