Life&style

Odsad postoji hrskava Lino Lada tortica: ovaj desert iz snova nismo očekivali, ali nas je razveselio

  • Dragi ljubitelji slatkih zalogaja, ova vijest će vas zasigurno razveseliti 
  • Lino Lada, omiljeni namaz, sada nam dolazi u obliku hrskave tortice 
  • Nakon palačinki s Lino Ladom (za što je potrebno ipak malo više truda) ne možemo zamisliti bolji slatki zalogaj? 

O da, obožavamo slatke i fine i hrskave tortice kao slatki zalogaj između obroka! A volimo i slatke namaze poput Lino Lade! A kad se to dvoje spoji, očekuje nas pravi slatki raj za nepce! 

Nismo ni pomislili da će se ikada spojiti naši omiljeni proizvodi, ali dogodilo se: omiljeni namaz i tortica. Tajna želja svih gurmana koji vole slatko ispunjena je, pa sada možemo uživati u jedinstvenom okusu Lino Lada tortice. 

@antonia.jagodic TORTICA S LINO LADOM 😍 NOVO #isprobavam #isprobavanjehrane #linolada #tortica #novo #isprobavanje #isprobavamo #isprobavanjeproizvoda #isprobavanjeslatkisa #slatkisi #sweet #sweets #podravka #podravkahrvatska #crunchy #hrskavo #antoniajagodic #recenzije #recenzija #review #tastetest #testiranje #fyp #foryou #fypシ #testing #noviproizvod @LINO LADA ♬ original sound - Antonia Jagodic

Dakle, na veliko veselje svih ljubitelja slatkog izišla je Lino Lada tortica, slatki spoj omiljenog Lino Lada namaza i hrskavog tijesta, a sve je upakirano u jednostavnu, ali neodoljivu Lino Lada torticu. Ovaj vafel proizvod s kakovim i mliječnim punjenjem doslovno se nakon prvog zalogaja topi u ustima i fenomenalan je! 

Oreo browniji Možda vas zanima Ovo su najjednostavniji Oreo browniji na svijetu, potrebna su samo 3 sastojka Rubrika Life&style Life&style

Lino Lada tortica može se pronaći u Konzumu, po cijeni od 0,39 eura po komadu. Što reći, osim da uživaš u novoj slatkoj deliciji. 

Lino Lada tortica | Autor: Konzum Konzum Lino Lada tortica

Složenac od kroasana Možda vas zanima Za uskršnji doručak: Složenac od kroasana jednostavna je i originalna slastica Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Super