Life&style

Odgodio je vjenčanje jer mu je zaručnica napravila scenu na poslu zbog bolesnog ispada ljubomore

  • Muškarac je odgodio vjenčanje  jer mu je zaručnica napravila scenu na svom poslu sugerirajući da je vara
  • Budući mladenci nisu se slagali oko pozivnice za jednu od muškarčevih kolegica, no zaručnik je odlučio udovoljiti voljenoj
  • Razočarao se njezinom gestom njemu iza leđa te stavio ceremoniju na čekanje

Kad nađemo nekoga s kim ćemo provesti život, nadamo se da će on biti ono što nam treba. No, između različitih očekivanja i loše komunikacije, ponekad stvari izgube svoj tok i na kraju naškode ljudima. To se dogodilo jednom muškarcu s njegovom zaručnicom. Nakon što mu se dogodila neugodnost na poslu, nije siguran treba li krenuti dalje s planovima za vjenčanje.

Objavljujući na Reddit-u ovaj muškarac je rekao kako je zaručen sa "nevjerojatnom" ženom po imenu Amy. "Bio sam najsretniji u životu kad je Amy rekla da i bio sam uzbuđen zbog našeg vjenčanja", rekao je. "Počeli smo planirati mjesta, datume i pozive gostima."

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Budući mladenci nisu se slagali oko pozivnice za jednu od muškarčevih kolegica, no zaručnik je odlučio udovoljiti voljenoj

Kad su njih dvoje razgovarali o popisu gostiju, nisu se našli na istoj stranici. Rekli su kako će pozvati i svoje suradnike s posla, a na spomen poziva jedne njegove kolegice njegova zaručnica se usprotivila. Iznenadilo ga je što buduća supruga ne želi pozvati baš nju jer su se upoznale i srele nekoliko puta i činilo se kao da nema problema.

"Kad sam pitao zašto, rekla je da ju jednostavno ne voli i smatra da naše prijateljstvo nije primjereno, rekavši da misli da je Tally tip osobe koja pokušava utjecati na zauzete muškarce i biti u centru pažnje", prisjetio se.

Svekrva iz pakla: Pokušala je otrovati nevjestu na vjenčanju s kolačima, premda je znala da je alergična Možda vas zanima Svekrva iz pakla: je li pokušala kolačima otrovati nevjestu na vjenčanju ili je sve bio nesretan slučaj? Rubrika Life&style Life&style

Razgovarali su dalje, nadajući se da će otkriti zašto njegova zaručnica nije spremna pozvati je. "Pokazalo se da se to temelji samo na Tallyinom izgledu", napisao je, "jer je čak i Amy priznala da je Tally uvijek vrlo ljubazna prema njoj." To ga je zbunilo jer je Amy  lijepa žena pa nije znao zašto se tako osjeća. 

"Rekao sam Amy da ako će se osjećati ugodnije da Tally ne prisustvuje vjenčanju, to je u redu, ali da prije toga s njom moram razgovarati nasamo kako bih je obavijestio i spasio neugode", napisao je. Njegova se zaručnica složila i kasnije nisu razgovarali o tome.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Budući mladenci nisu se slagali oko pozivnice za jednu od muškarčevih kolegica, no zaručnik je odlučio udovoljiti voljenoj

Na ovih 10 vjenčanja se netko uistinu usprotivio tijekom dijela: "Govorite sad ili zauvijek šutite!"

Mislio je da je to to, sve dok jednog dana nije došao na posao i Tally ga je počela ignorirati. A onda su ga i kolege ignorirale. Budući da Tally nije razgovarala s njim, kontaktirao je njezinog dečka koji mu je rekao što se dogodilo. "Ispostavilo se kako je nekoliko dana ranije, Amy na moj slobodni dan došla na posao s pozivnicama i svima uručila pozivnice ispred Tally", objasnio je. Njegova zaručnica zatim je rekla Tally kako nije pozvana jer žene poput nje nisu dobrodošle, sugerirajući da sam je prevario.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Muškarac se razočarao gestom svoje zaručnice njemu iza leđa

To saznanje razbjesnilo ga je te je upitao zaručnicu kako mu je to mogla napraviti iza leđa. Najprije je poricala, a zatim priznala da je to učinila. "Čak i dalje nije vidjela problem, i uzrujala se pitajući me zašto sam toliko ljut, a ja sam odgovorio da ako ćemo se zaista vjenčati, ona mora odrasti". Vjenčanje je sada "na čekanju", a on boravi kod prijatelja. Amy ga je kontaktirala, kao i njezina obitelj, koja smatra da je on u krivu.

Možda vas zanima Mladenci su gostima koji se nisu pojavili na vjenčanju poslali račun: "Bez veze smo platili mjesto" Rubrika Life&style Life&style

Komentatori su se ubrzo oglasili napisavši mu: "Stavila bih tvoje vjenčanje na čekanje. Ovo se ponašanje neće poboljšati." Drugi je rekao: "Vaša zaručnica planirala je kako će poniziti vašu prijateljicu nakon što vas je prisilila da je ne pozovete na vjenčanje", napisao je netko drugi. "Tvoja zaručnica nesigurno je, ljubomorno dijete. Zašto se želiš oženiti ovom osobom?", upitao je treći. Što ti misliš, je li muškarac dobro postupio?

Photo: shutterstock

Komentari 0