Life&style

Odeš s frendicom u shopping - a mi vas zatim vodimo u muzej!

Za shopping u Arena Centru preko 300 kuna s Mastercard® ili Maestro® karticom dobivaš 2 ulaznice za miss7 Muzej prijateljstva

"Možda su prijateljice naše srodne duše, a muškarci samo ljudi s kojima se zabavljamo", zaključila je mudro Carrie Bradshaw u jednoj epizodi kultne serije Seks i grad. Miss7 potpisuje izreku i kaže: "bez možda". Ti i tvoja najbolja prijateljica, vi ste srodne duše bez obzira na sve. Kako miss7 više od ičega voli prijateljstva, odlučili smo ih proslaviti na najljepši mogući način - 15. studenog u zagrebačkom muzeju Mimara otvaramo miss7 Muzej prijateljstva! Danas imamo super vijesti za tebe i tvoju BFF-icu, jer vas u suradnji s Mastercardom i Arena Centrom darujemo ulaznicama za Muzej prijateljstva!

Možda vas zanima Prvi muzej koji govori o tebi (i tvojoj najboljoj prijateljici) Rubrika Life&style Life&style

Za svaki račun iznad 300 kuna plaćen Mastercard ili Maestro karticom u Arena Centru dobiješ 2 ulaznice za naš miss7 Muzej prijateljstva. Sve što trebaš učiniti jest sačuvati račun u vrijednosti od 300 ili više kuna plaćen Mastercard ili Maestro karticom te na info pultu Arena Centra njime zatražiti kupon za ulaznice. Zatim ćeš taj isti kupon na blagajni muzeja Mimara zamijeniti za 2 ulaznice za miss7 Muzej prijateljstva i povesti svoju BFF-icu u muzej koji slavi upravo vas!

Miss7 Muzej prijateljstva otvara se 15. studenog u zagrebačkom muzeju Mimara, a traje sve do 2. prosinca. Izložba je otvorena radnim danom do 20 sati, subotom do 17 sati, a nedjeljom do 14 sati. Što te čeka u Muzeju prijateljstva? Umjetnice Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić i Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat napravile su različita viđenja ženskog prijateljstva. Neki od naslova koncepata su Kids&Games, Grooming Garden i (Un)friend, a uz izložbu će biti integrirane i najbolje priče o prijateljstvu koje su na natječaj miss7 'Neprocjenjivo za prijateljice' slale naše čitateljice. 

Tijekom tri tjedna, koliko će Muzej biti otvoren, u njemu će se održavati još i razne radionice na temu prijateljstva, bit će svirki, a, naravno, s najboljom frendicom možeš tamo popiti i kavu - da izmijenite dojmove o izložbi, da se još više povežete, da shvatite koliko je vaše prijateljstvo vrijedno i da nikad ne posumnjate tko je zaista vaša srodna duša... 
 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0