Life&style

Odaberite boju uz Dulux aplikaciju

Koliko puta ste se samo zbunili kada ste ugledali ton kartu i shvatili da nemate pojma koja boja bi najbolje izgledala u vašem domu? Dulux ima rješenje za taj problem i to u vidu Color Click aplikacije.

Coulor Click je aplikacija koja vam omogućava usklađivanje boje za zid s bojom bilo kojeg predmeta ili detalja u vašem domu. Savršenu nijansu možete saznati slijedeći tri koraka.

1. korak

Koristeći Dulux Colour Click okvir, fotografirajte željeni detalj u domu (npr. stol ili jastuk). Idealno bi bilo da predmet slikate na danjem svjetlu ili pod dobrom umjetnom rasvjetom. Odmaknite se i postavite mobilni uređaj ili fotoaparat tako da se Colour Click okvir (uključujući i crne rubove) komotno uklapa unutar fotografije. Provjerite da su strelice u fokusu i da vaši prsti ne prikrivaju crne linije. Odmaknite se od uzorka koji želite fotografirati kako vaša sjena ne bi padala na predmet. Fotografirajte bez blica.

2. korak

Prenesite fotografiju na računalo i učitajte je na Dulux stranicu.

3. korak

Pratite jednostavna uputstva na stranici. Dulux Colour Click obradit će vaš uzorak i pronaći najsličniju nijansu boji vašeg uzorka. Pri tome će aplikacija ponuditi i nekoliko prijedloga boja koje se lijepo slažu s bojom vašeg uzorka. Svoju idealnu boju možete pronaći na izloženom zaslonu s karticama u najbližoj prodavaonici boja i lakova te partneru Dulux Trade boja i lakova.

Letak s detaljnim uputama ćete moći pronaći na svim prodajnim mjestima s Dulux mješalicom ili u sljedećem broju časopisa za uređenje doma: Moja4Zida, koji izlazi početkom mjeseca.

Photo: None

Komentari 0