Life&style

Odaberi ljetnu missiju, odigraj kviz i osvoji super nagrade!

  • Nemoj dozvoliti da ti i ovo ljeto prođe u osmišljavanju planova koje nećeš realizirati
  • Inspiriraj se našim prijedlozima, preuzmi ih na svoju listu planova za ljeto i zabavi se uz kviz koji ti može donijeti super poklone
  • Pripremili smo hrpu vrijednih nagrada, a svi koji odigraju dva ili više kviza automatski ulaze u drugi krug nagradnog natječaja i imaju priliku osvojiti super vikend za dvoje!

Pred nama je (napokon) dugo, toplo ljeto – razdoblje koje svi želimo iskoristiti što bolje možemo. Uvijek za ljeto kujemo silne planove, ali pokaže se kako ono brzo prođe i mnoge stvari koje smo željeli učiniti, ostanu bez kvačice na našem popisu. Nemoj da ti i ovo ljeto prođe,a da svoje planove ne pretvoriš u djelo. Iskoristi ljeto na najbolji mogući način!

Kako bismo te potaknuli da realiziraš svoje planove i konačno napraviš nešto za sebe, pripremili smo pregršt nagrada kojima te planiramo razmaziti i osigurati ti nezaboravno ljeto za koje ćeš poželjeti da nikad ne završi.
Pomno prati što ti je činiti i ne propusti i ovu priliku, jer nagrade su zaista odlične! Za sve miss7 čitateljice osmislili smo ljetne missije koje bi svakoj ženi trebale biti na popisu planova za ljeto, a na tebi je da s pažnjom odabereš one ljetne missije koje doista najviše želiš i one koje ćeš uspjeti ostvariti.

Sve što trebaš napraviti jest posjetiti stranicu Ljetna missija, odabrati missiju koja te zanima i inspirirati se našim prijedlozima koje slobodno možeš dodati na svoju listu planova za ljeto. 

 | Autor:

I nemoj zaboraviti riješiti kviz koji te čeka na dnu svake ljetne missije! Osvojiti možeš razne poklon bonove, kozmetiku i nakit, kao primjerice poklon bonove u vrijednosti 500 kuna koje poklanjaju hrvatski brend nakita De'llure i Designers Outlet Croatia te kozmetiku s potpisom brenda Dermalogica. Predlažemo ti da otkriješ što više ljetnih missija i zaigraš što više kvizova, jer svi koji odigraju kviz u dvije ili više missije automatski ulaze u drugi krug nagradnog natječaja u kojem možeš osvojiti glavnu nagradu - super vikend za dvoje! 

No, nećemo ti otkriti sve odjednom...

Ukoliko ti se sviđa ovo što si upravo pročitala, OVDJE potraži sve ljetne missije te se u narednih 15 dana zabavi rješavajući kvizove koje smo za tebe pripremili. Svaki tjedan dodat ćemo nove ljetne missije, a kada za to dođe vrijeme i otkriti glavnu nagradu, stoga pomno prati novosti na našoj stranici i budi u toku!

Photo: Shutterstock

Komentari 0