Life&style

Od sada možeš kupiti golemi pseći krevetić za ljude, idealan je za izležavanje i ljenčarenje

  • Zamisli divovski krevet za pse, ali za ljude
  • Upravo to je Lounge & Co Crash jastuk, proizvod koji je oduševio internet
  • Otkrit ćemo ti o čemu je točno riječ  

Ovaj jastuk za odrasle, dostupan u Costco trgovinama, može se usporediti s velikim vrećom za sjedenje i izrađen je od pjene visoke gustoće za superugodno iskustvo izležavanja.

Internet se zapalio za ovim masivnim ležajem i već sada možemo vidjeti kako njegov dizajn postaje omiljen i među iznajmljivačima stanova i studentima - samo ga staviš na pod i spreman je „za rad“! Ovaj jastuk neodoljivo podsjeća na pseći krevetić samo u uvećanoj verziji, a može se čak pretvoriti i u stolac ako ga djelomično prisloniš na zid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costco Buys (@costcobuys)

A po cijeni od 120 dolara (oko 770 kuna), koja je znatno niža od sličnih proizvoda, poput vreća za sjedenje za odrasle i plišanih ležaljki (koje koštaju 1.000 kuna i više), doista ne treba puno razmišljati. Ali, imaj na umu da ako imaš psa, ne možemo garantirati da on to neće gledati kao svoj budući krevet (ali, možeš li ga doista kriviti?).

Posao iz snova! Sjediš doma na kauču i razgledavaš online - a po svakom mjestu dobiješ 220 eura

via GIPHY

Možda vas zanima Ovo želimo odmah! Vrhunski krevet koji je ujedno i kauč te high-tech stol opremljen svim pametnim tehnologijama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0