Life&style

Posao iz snova! Sjediš doma na kauču i razgledavaš online - a po svakom mjestu dobiješ 220 eura

  • Doista zvuči poput ultimativnog posla iz snova
  • I ne, to nije šala!
  • Naime, putna agencija „JRPass“ plaća turistima da s kauča „idu“ u razgledavanje gradova

Spomenuto poduzeće inače nudi putovanje vlakom kroz Japan. Zbog pandemije su sada smislili totalno novi koncept putovanja.

Posao iz snova: plaćeno razgledavanje sa sofe

Umjesto da nude putovanje vlakom, „JRPass“ donosi putovanje u dnevnu sobu i još želi turistima platiti za to. Nudi se 20 različitih putovanja kroz Japan na platformi s pomoću Google Mapsa. Međutim, za to tvrtka traži osobe koje će testirati funkcionira li sve doista. Po ispitanoj lokaciji plaćaju 220 eura.

via GIPHY

„Sada možeš zaraditi ako ćeš virtualno putovati na mjesta koja oduzimaju dah. Promatraj višnje u cvatu te se penji na planinu Fuji. Šeći šumama bambusa Arashiyame te posjeti, udobno zavaljena u svojoj sofi, neka od najzanimljivijih mjesta u Japanu“, piše na internetskoj stranici poduzeća.

Kako se možeš prijaviti

Ako se želiš prijaviti za posao virtualne putnice, to možeš jednostavno napraviti. Za to trebaš podijeliti ocjenu „najmanje jednog virtualnog mjesta putovanja JRPassa“ ispod fotografije na društvenim medijima (Facebook, Twitter ili Instagram), linkati @JRPass te koristiti hashtag #JapanVirtualTravel. Tvrtka će kontaktirati pobjednika/cu putem društvenih mreža.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0