Life&style

Očarala nas je prekrasna stara vila u Lovranu, prepuna elegancije i stila, a jedan apartman je i na prodaju

  • Više od sto godina Lovran je omiljena destinacija za odmor koja brojne goste privlači svojom ljepotom
  • Upravo su stare secesijske vile ono što najvećim dijelom doprinosi njegovoj ljepoti, a u jednoj takvoj sada se prodaje prekrasan apartman
  • Šarmantna vila okružena je raskošnim vrtom s bazenom, a ovo mjesto doista djeluje neodoljivo

Opatiju s vrlo dobrim razlogom zovu biserom Jadrana i kolijevkom turizma u našim krajevima, a jednako atraktivna poput ovog kvarnerskog dragulja su i ostala mjesta u njezinoj bližoj okolici. Ugniježđen podno planine Učke, Lovran je pitoreskni gradić od bajne Opatije udaljen svega 6 kilometara, s pogledom koji puca na kristalno plavo more. Grad lovora po kojem je i dobio ime već desetljećima privlači brojne goste i posjetitelje koje uvijek iznova očarava svojim prepoznatljivim secesijskih vilama, šetalištima, kupalištima, uvalama i plažama te prirodom koja ih okružuje. A koliko je ovom kraju teško odoljeti, najbolje potvrđuje i interes za nekretninama koje se prodaju rekordnom brzinom.

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

Možda vas zanima Ova nas je predivna istarska vila kupila svojom toplinom i pažljivo biranim detaljima Rubrika Life&style Life&style

Prije par je dana tako u prodaji osvanuo predivni apartman kojeg su oglasile Dogma nekretnine i za koji uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo pronaći svoje nove vlasnike. U 75 kvadratnih metara smjestile su se dvije spavaće sobe, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonica i zasebni WC, a apartman ima i balkon s predivnim pogledom na more te označeno parkirno mjesto. 

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

Ono po čemu se ovaj luksuzno namješten i opremljen apartman ističe je to što je smješten u predivnoj staroj vili Belvedere koja je kroz posljednjih desetak godina uređena kao luksuzni, rezidencijalni objekt s bazenom i raskošnim vrtom prepunim cvijeća, zelenila i mirisnog mediteranskog bilja, a zbog čega boravak u ovom bajkovitom smještaju doista nalikuje ostvarenju svih snova. 

Možda vas zanima Iznajmljuje se prelijepa vila iz 'Bijelog lotosa', evo koliko moramo uštedjeti za jednu noć u njoj Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

 

Iako je po dimenzijama skromnija od sicilijanskih vila s pripadajućim vrtovima koje smo imali prilike vidjeti u drugoj sezoni serije 'Bijeli lotos', ne možemo se oteti dojmu da vila Belvedere neodoljivo podsjeća upravo na raskošna zdanja s juga Italije. A koliko veličanstveno izgleda, više od bilo kojih riječi koje možemo napisati govore upravo fotografije. 

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

 | Autor: Dogma nekretnine Dogma nekretnine

Photo: Dogma nekretnine
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra vila