Life&style

Novo izdanje miss7 magazina je na kioscima - uživaj u proslavi ljepote života

  • Ako se želiš zavući pood toplu dekicu i čitati nešto inspirativno i zanimljivo, imamo dobru vijest!
  • Novo izdanje miss7 magazina je na kioscima
  • Upoznaj dosad nepoznatu stranu Arije Rizvić, uživaj u modnim stranicama, otkrij sastojke koji će osvojiti beauty scenu 2024. i još puno toga... 

Iako je prosinac, sigurno će postojati trenuci kada ćeš se malo poželjeti odmoriti od partyja, adventskog šušura i šopinga i uloviti malo vremena samo za sebe. A tada ćeš, u tim momentima mira, moći uživati i u novom izdanju miss7 magazina koje je upravo stiglo na kioske. 
Ovaj broj miss7 slavi ljepotu života pa te vodimo na impresivnu izložbu posvećenu velikoj Coco Chanel, u kuhinju najhot slastičara ovog trenutka, Cédrica Groleta, te živopisni umjetnički svijet studija Seletti. 

 | Autor: I ovaj broj donosi bogatstvo modnih stranica, od editorijala, priča o modnim ikonama do šoping inspiracije. Također, posjetili smo neke od vodećih hrvatskih dizajnera i zamolili ih da se prisjete svoje najdraže kreacije - sigurno ih i ti dobro pamtiš. Zimska sezona tek je počela, pa će te sigurno zanimati koje su to najljepše čizme i kaputi u našim trgovinama i na web-shopovima, ali i gdje se kriju najtrendi komadi za party sezonu. 

 | Autor: Donosimo i sjajne teme o ljepoti gdje želimo posebno istaknuti sastojke kozmetike koji će zavladati beauty scenom 2024., ali i vječne parfeme koji odolijevaju vremenu i trendovima te koje su frizure zavladale modnim pistama. 
 | Autor: I ovaj broj donosi kolumne Andree Andrassy i Josipe Pavičić, ali i autobiografski tekst mlade, talentirane Dore Šahbazović, a uz to još puno zanimljivih i inspirativnih tema. Uživajte!      

Photo: None

Komentari 0