Life&style

Novi ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

  • Od 7.srpnja na kiosku te čeka novo, ljetno izdanje miss7 magazina
  • Za 30 kuna 244 stranice štiva koje će te pratiti cijelu sezonu
  • Samo za miss7 pišu i fotografiraju renomirani domaći autori i influenceri: Nenad Korkut, Nada Mirković, Mare Milin, Marko Grubišić, Mateja Vrčković, Tina Lončar, Nikolina Subašić, Danijel Berković, Franjo Matković, Senja Vild, Ivana Pavić, Petar Trbović, Marijana Zlomislić, Vedran Bošković... 

Ljetni broj miss7 magazina je tu! Pred tobom je uzbudljivo putovanje kroz svijet mode, ljepote i životnog stila s početnom stanicom na najbližem kiosku.

Znate li što je Ageism te kakav bi to bio predivan svijet kada bismo iz fokusa maknuli predrasude koje kreiramo na osnovu nečije dobi? Također, upitali smo se što je to uopće intuicija i možemo li svi imati različiti pristup ovom unutarnjem šapatu? Poznata izdavačka kuća Taschen sažela je Gaudijeva djela u XL format, a mi smo te šarene pločice upleli u naše ljetno izdanje. U vrijeme pandemije svi smo otkrili nešto novo, a mnogi su se okrenuli Tik-Tok društvenoj mreži - mreži za koju smo prvo mislili da je stvorena samo za klince. Možda ti ova mreža može otvoriti nove vidike, pa preporučujemo da joj daš šansu. Zabava je zagarantirana.

 | Autor:

Spisateljica i naša miss7 blogerica, Andrea Andrassy otkrila nam je omiljene lifestyle knjige, a koktel za kraj oduševit će i ona najistančanija nepca. Mateja Vrčković i Tina Lončar posjetile su sestrinske modne oaze u centru Zagreba. Koga ovi komadi kao i samo uređenje ne bi oduševili? Otpočetka godine glavna tema među filantropima je knjiga Darrena Walkera, direktora fondacije Ford gdje on poziva na promjenu paradigme filantropije. Sve kako se negativni utjecaji ne bi ni stvarali. Interesantno, zar ne?

 | Autor:

Naš suradnik Nenad Korkut donosi nam priču o mladom talentiranom i najbolje odjevenom muškarcu, Timotheeju Chalametu kao i koliko su lude bile dvadesete godine prošlog stoljeća kroz oči fotografa Cecila Beatona. 

 | Autor:

Iako trenutno putovanja nisu preporuka sa strane epidemiološkog zavoda, odlučili smo se barem u mašti provesti ulicama kraljevskog Madrida, svjetskog čuda Jordana i Laosa koji nas je podsjetio na svetost života. Suradnik miss7, Boris Kovaček, otkrio nam je svijet danas jednog od najuspješnijih producenata hrvatskih TV serija, Nebojše Tarabe.

 | Autor:

Gastroblogeri Marijana Zlomislić i Vedran Bošković uz fotografa Danijela Berkovića stvorili cijeli jedan novi svijet te nam otkrili slavni 'Joie de vivre'. Zajedno s njima uroni u nježnu ljetnu gozbu nakon koje ćeš poželjeti samo chillati. Saznali smo i sve o pjenušcu, pjenušavom vinu koji je simbol slavlja, novih početaka i nade. A to nam baš sada treba. 

 | Autor:

Stranice posvećene ljepoti, kojima se strastveno posvetila missova Nikolina Subašić, obiluju inspirativnim temama o brončanom tenu, dobrim nogama, sjajilima i uljima. Sve kako biste dobili onaj besprijekorni ljetni glow kojem svi težimo. Ukoliko ste se ikada zapitali koji su to proizvodi ipak onih slavnih top 10 koji bi se trebali naći u svakoj kozmetičkoj torbici... Imamo ih sve! A imamo i formulu kako se ekspresno osjećati poput prave dame – za sve je krivo cvijeće. Uz obvezan SPF vrijeme je da se posvetimo sreći i zadovoljstvu, a ovog ljeta za to su krive boje koje nabolje možemo vidjeti u beauty editorijalu genijalne Suzane Holtgrave.

 | Autor:

Tko je ikada pomisli na to kako je biti druga žena? Naša suradnica Slađana Križić istražila je to jer nitko ne odabere tu poziciju – u njoj se čovjek nekako nađe, kao u klopci. Napokon smo ispričali ljubavnu priču koja se čak 22 godine krije iza pozornice: Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick su prvi puta odlučili zajedno stati na kazališne daske. 

 | Autor:

Donosimo modne prijedloge za što zabavnije i vrlo stajliš kombinacije: tropsko, jeans, ringovi, ikonične torbice, klik-klak, 'dad' sandale, slojevi volana, žuto, ljetno pletivo, devedesete, bermude, narikače i remenčići, bež, točkice, balon-kroj... A pripremili smo i specijal badića - najbitnijeg ljetnog odjevnog predmeta, a dodali smo mu i sunčane naočele bez kojih ne možemo cijele godine.

 | Autor:

Plus modni editorijali koje čine kreativne sile Mare Milin, Petar Trbović, Simona Antonović i Mijo Majhen te drugi u izvedbi Senje Vild, Franje Matkovića, Ane Nikačević, Petre Sever i Mateja Tonkovića. 

 | Autor:

Zvijezda naše naslovnice je Nevena Rendeli Vejzović koja se nakon dvije trudnoće i tri godine izbivanja s televizijskih ekrana vraća u poslovni svijet, ali u potpuno novom ruhu. Samo za miss7 otkriva zašto je otišla s TV ekrana, kako je pokrenula vlastitu tvrtku i koju su ulogu u tome imale njene djevojčice. Intervju je fotografijama obilježio kreativni tim Grubišić-Joković-Tolić-Pavić-Mužar. 

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Photo: None

Komentari 0