Life&style

Novi broj miss7 magazina je na kioscima! Uz obilje tema, pripremili smo i darove i kupone!

  • Znamo što ćeš čitati ovog ljeta
  • Na kioscima je novo izdanje miss7 magazina
  • Pripremili smo mnoštvo predivnih stranica, ali i darove i pogodnosti

Ususret ljetu pripremili smo miss7 magazin koji je upravo stigao na kioske i čeka te sa svojih 176 glossy stranica, ali i darom te kuponima koje vrijedi iskoristiti!  miss7 novim tiskanim izdanjem proslavlja ljepotu i donosi brojne beauty teme, od noviteta, savjeta stručnjaka za ljepotu, trendova i inspiracije, ali razgovore s ljudima kojima je ljepota posao. 

 | Autor: Tako nam je Teuta Mesaroš otkrila svoje beauty favorite i dala savjete za lijepu, njegovanu kosu, dok su svoje preparate sezone i omiljene trikove otkrili vodeći hrvatski vizažisti. Zavirili smo i u prvi kvartovski beauty boutique i donijeli sve informacije o trenutno najhot estetskom tretmanu, botoksu za obrve kojem navodno ne može odoljeti ni Bella Hadid.
Obožavamo surađivati s vrhunskim make up maestrom Sašom Jokovićem i upravo on potpisuje lookove u prekrasnom beauty editorijalu koji je snimio naš Marko Grubišić.
 | Autor: Donosimo i brojne modne teme i pregled najvećih i najinteresantnijih trendova za ljeto te najpoželjnije modne ulove, a sjajna modna stilistica Ivana Pavić otkrila nam je kako nositi trendove ovog ljeta, ali i svoj stil učiniti bezvremenskim. Pišemo i o trendu koji je obilježio godinu, tihom luksuzu, ali i radu dizajnera Toma Forda koji se oprostio od svijeta mode.

 | Autor: Uvijek se veselimo ljetnoj modi, njenim prozračnim materijalima, vedrim bojama i maštovitom dizajnu, a sve te elemente uklopio je Goran Čižmešija u blistavom modnom editorijalu.
 | Autor: Ljepota je neodvojiva od umjetnosti pa vas vodimo i na izložbe i preporučamo nove knjige, zavirujemo u svijet interijera i vodimo u prekrasan dvorac u Provansi.  

 | Autor:
Donosimo vam i darove, uz svaki primjerak magazina poklanjamo Gaia Naturelle prirodnu masku za lice 3u1, ali i kupon uz koji ćete, uz kupovinu u vrijednosti 30 eura i više u Bipi, dobiti platnenu vrećicu koja nam svima ljeti itekako dobro dođe. U novom izdanju miss7 magazina pronaći ćete i kod uz koji ćete dobiti 10 posto popustna na prvu kupnju NassifMD Skincare kozmetike koju je osmislila svjetska zvijezda estetske medicine, dr. Paul Nassif. 

 | Autor:
 

Photo: None

Komentari 0