Life&style

Nove genijalne slastičarske minijature u 'Trinity Sweetsu' donose okuse jeseni na sasvim poseban način

  • Zaprešićka slastičarnica 'Trinity Sweets' oduševljava goste već godinu dana u svom lokalu ali i na Instagramu
  • Preslatke i originalne slastice ostavljaju bez daha izgledom i okusom, a sve pohvale idu mladoj slastičarskoj zvijezdi Ruži Šimić i njezinom timu
  • Trinity Sweets predstavio je i svoje jesenske slatke kreacije koje izgledaju jednostavno neodoljivo

Ljubitelji slatkog zasigurno su na Instagramu primijetili neodoljivi profil slastičarnice koja nosi ime 'Trinity Sweets'. Originalne, kreativne i umjetnički dizajnirane slastice su zaštitni znak ove 'mlade' zaprešićke slastičarnice koju je prije nešto više od godinu dana pokrenula danas 24-godišnja mlada slastičarska zvijezda Ruža Šimić.

Upravo je Ruža voditeljica proizvodnje u ovoj slastičarskoj manufakturi u kojoj uz nju rade još tri djevojke.

Mlada slastičarka iskustvo je stjecala uz vrhunske hrvatske slastičare Roberta Hromalića i Petru Jelenić, dok su joj inozemni uzori velika slastičarska imena poput Švicarca Amauryja Guichona i Karima Bourgija, Libanonca rođenog u Senegalu koji potpisuje slavnu slasticu "Paris-Brest". 

Možda vas zanima N'oublie patisserie ima novi jesenski Tart mix box s najfinijim sezonskim mini slasticama Rubrika Life&style Life&style

Slastičarski pogon 'Trinity Sweets' nalazi se na popularnoj gradskoj Šetnici, odnosno adresi  Adama Baltazara Krčelića 17, a ponudom slastica naprosto oduševljavaju goste, ali i posjetitelje njihovog atraktivnog Instagram profila.

Njihova ponuda se konstanto mijenja, a kreativni slastičarski rad iz mjeseca u mjesec dolazi do izražaja. Tako su u 'Trinity Sweetsu' nedavno predstavili 'slatku jesensku kolekciju', a posebno se ističe Mr. Chestberry - desert kojeg čine mousse od kestena, kompot od kupine, hrskavac od badema i badem biskvit. 

Od ovog tjedna u ponudi je i Hokaido, koji se, pogađate, bazira na omiljenoj jesenskoj namirnici - bundevi. A djeluje neodoljivo.

Možda vas zanima Otvara se Crofna: hrvatska verzija Dunkin' Donutsa postaje slatka hit destinacija Rubrika Life&style Life&style

Među fanovima 'Trinity Sweetsa' su prošle godine veliki hit bili božićni kolačići i slatkiši, a ako pogledamo fotku božićnog paketa, ne sumnjamo da će tako biti i ove godine. Jedva čekamo!

Photo: Instagram @trinity.sweets

Komentari 0