Life&style

Nova poslastica iz Ferrera: Kinder Chocotab dolazi u četiri različita okusa i djeluje neodoljivo

  • Ponovno dobre vijesti iz Ferrera, njihov slavni brend Kinder ima novu slatku deliciju
  • Kinder Chocotab će razveseliti sve ljubitelje Kinder čokolade, a dolazi u četiri različita okusa
  • Zasad su ga slatkoljupci uočili u dućanima u Njemačkoj, a uskoro bi mogao stići i u Hrvatsku

Ekipa iz Ferrera nas ne prestaje bombardirati prefinim novim slatkišima. U posljednje vrijeme predstavili smo brojne nove proizvode iz nama najslađe tvornice na svijetu, posljednji u nizu su bili Kinder Tronky i Ferrero Rocher čokoladna jaja punjena kremom od lješnjaka, a sad nam već stiže nova poslastica - Kinder Chocotab. 

 | Autor: Ferrero/Ilustracija Ferrero/Ilustracija

Iako nam informacije sure na kapaljku, riječ je o novom Kinder proizvodu koji se naslanja na klasičnu Kinder čokoladu, ali s nešto drugačijom teksturom i punijim okusom. Ne samo to, Kinder Chocotab dolazi u četiri različita okusa u koje se prilično lako zaljubiti. Uz klasično mliječno i kakao punjenje, Kinder Chocotab dolazi i s mliječnim punjenjem i okusom slane karamele, lješnjaka i badema. Iskreno, da moramo birati, ne znamo koji bismo prvi odabrali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr.Cheatday (@mr.cheatday)

Pošto je riječ o novom proizvodu o kojem čak ni iz Ferrera ne curi previše informacija, obzirom da je tvrtka poznata da lansira nove proizvode na različita svjetska tržišta, još uvijek ne znamo kakav je plan distribucije za Kinder Chocotab. Ono što znamo jest da se čokolada pojavila u dućanima u Njemačkoj, a to znači da bi se uskoro mogla proširiti Europom. Stoga ovu novu Kinder poslasticu očekujemo uskoro i na policama hrvatskih dućana.

 

 

Photo: Ferrero/Ilustracija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ma belissima