Life&style

Nova karlovačka slastičarnica ''Tara sweets'' oduševila nas je svojim preslatkim izgledom, ali i kolačima

  • Na karlovačkom Korzu otvorena je nova slastičarnica ''Tara sweets''
  • Receptura je nastala u suradnji sa Žakline Troskot, vlasnicom poznate zagrebačke slastičarnice Amelie
  • U ponudi se mogu pronaći različite vrste slastica - od lagane Pavlove s bobičastim voćem, Boney M. čokoladne mousse torte ili pak limun-pistachio kupole Ciao Tutti

Gastro ponuda ne širi se samo u Zagrebu već i u ostalim hrvatskim gradovima. U Karlovcu je tako otvorena nova slastičarnica pod nazivom ''Tara sweets'' koja se nalazi na Korzu, a sama receptura je nastala u suradnji sa vlasnicom poznatih zagrebačkih slastičarnica Amelie, Žakline Troskot. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Jesu li ovo najbajkovitije ukrašene torte koje si ikad vidjela? Rubrika Life&style Life&style

U predivnom ambijentu možeš uživati u različitim vrstama slastica kao na primjer u laganoj Pavlovoj s bobičastim voćem, Boney M. čokoladnoj mousse torti ili pak limun-pistachio kupoli Ciao Tutti. Ako si više klasičarka i voliš provjerene slastice, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe poput prhke pite Apple crumble, kremšnite, princess krafne ili Cookie.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Također, u ponudi se nalaze i sladoledi kao pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Osim što će ''Tara sweets'' postati novo najdraže mjesto za ispijanje kave uz kolače Karlovčanima, svidjet će se i svima koje put nanesa u ovaj prekrasan grad. Super stvar je što kolače možeš uzeti i za van pa možeš u njima uživati i po povratku u svoja četiri zida.

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0