Moda

4 modela haljina iz ljetne ponude koja ćeš moći nositi i cijelu jesen

  • Pri kupovini, sve se više vodimo razmišljanjem kako su nam potrebni komadi koje ćemo, usprkos vremenskim (ne)prilikama uspješno nositi tijekom cijele godine
  • U potrazi za idealnom ljetnom haljinom koja će se sjajno uklopiti i u jesensku garderobu zaputili smo se u Westgate Shopping City
  • Odabrale smo četiri modela haljina koje ovisno o modnim dodacima mogu postati osnova kako ljetnih, tako i jesenskih modnih kombinacija

Zar nije super kupiti komad koji nećeš nositi samo jednu sezonu?  Sjajan primjer na kojem ovo razmišljanje možemo provesti u praksu su haljine! Omiljeni ljetni komad vrlo jednostavno može postati i osnova sjajnih jesenskih kombinacija. U potrazi za idealnim modelima haljina koje će se lako uklopiti kako u ljetnu, tako i jesensku garderobu zaputile smo se u Westgate Shopping City. U nastavku smo s tobom rado podijelile naš "ulov", ali i par savjeta uz koje možeš što uspješnije pronaći haljinu koju ćeš uspješno nositi kako u ljetnim, tako i jesenskim mjesecima.

1. Snaga cvijeća

Cvjetni komadi odavno već nisu rezervirani samo za proljetne dane! Štoviše, haljine ukrašene cvjetnim motivima rado nosimo tijekom cijele godine. Ipak, kako bi se lakše uklopile u ostatak tvoje garderobe biraj one modele u tamnijim i zagasitim bojama. Što se dužine tiče, odaberi kraće modele ili one midi dužine. Osim na sandale i natikače, na ove dužine će sjajno pristajati i visoke čizme, gležnjače i, posljednjih sezona, neizostavne kaubojke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Reserved (349,90 kuna), House (169,00 kuna), Sinsay (89,90 kuna), sve dostupno u Westgate Shopping Cityju

2. Univerzalni komad

Model haljina koji je nadahnut krojem košulja posljednjih je sezona postigao neizmjernu popularnost, a to ne čudi budući da je riječ o komadu koji laska ženama bez obzira na njihovu dob, visinu ili konfekcijski broj. Uz to, ovaj modni predmet iznimno je efektan u svoj svojoj modnoj jednostavnosti te je vrlo zahvalan za kombiniranje jer mu svaki put možeš dati novo lice ovisno o odabiru modnih dodataka. Košulja haljine s izraženim geometrijskim motivima idealan su prijelazni komad koji će se sjajno uklopiti kako u ljetnu, tako i u jesensku garderobu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: House (169,00 kuna), Mohito (379,00 kuna), Cropp (139,00 kuna), sve dostupno u Westgate Shopping Cityju

3. Stilistički trik

Postoji jedan vrlo jednostavan trik koji možemo iskoristiti kad poželimo nabaviti haljinu koja će sjajno pristajati kako u ljetnu, tako i u jesensku garderobu. Riječ je o tome da odaberemo tamnu haljinu koja je ukrašena printom izvedenim u svijetloj boji. Kao najjednostavnije rješenje u ovoj situaciji nameće se izbor crne haljine koja je prošarana sitnim printom u bijeloj boji. Naravno, to nije jedina opcija, no vodi računa da odabereš kontrastne nijanse. Ovakve modele haljina je vrlo lako kombinirati s različitim modnim dodacima, koji im, ovisno o koloritu, mogu dati sasvim novu dimenziju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (299,90 kuna), Mango (249,90 kuna), Sinsay (89,90 kuna), sve dostupno u Westgate Shopping Cityju

4. Neka bude crno

Popularnost male crne haljine ne jenjava već desetljećima te je riječ o modelu za koji se uvijek iznova pronađe mjesto u našem ormaru. I to s dobrim razlogom! Malo je komada koji su istovremeno tako jednostavni, a efektni. Crna haljina pravi je as iz rukava. Uz košulja-haljinu u crnoj boji, sjajan izbor za ljetnu haljinu koja bez problema postaje jesenja je i haljina čiji kroj podsjeća na blejzer. Čista elegancija!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (279,00 kuna), Mohito (399,00 kuna), Mango (69,90 kuna), sve dostupno u Westgate Shopping Cityju

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0