Life&style

Nije najsvečanije, ali vjenčanje u McDonald'su nekima je sasvim ok! Što kažeš na McWedding?

  • Krenula je sezona vjenčanja, nekome se možda svidi i ova netipična opcija
  • Poznati lanac brze hrane McDonald's pokrenuo je novi trend - McWedding
  • U Hong Kongu postoji već nekoliko godina, a zbog interesa mogao bi se raširiti i na ostatak svijeta

Polako, ali sigurno zakoračili smo u sezonu vjenčanja. Pa tako možemo promatrati razne ideje za ovaj poseban dan, koji iz godine u godinu postaje sve kreativniji. Brojni parovi trude se biti što maštovitiji kada je u pitanju njihovo vjenčanje, pa se tako i podiže ljestvica kreativnosti iz godine u godinu. Ako ti je ova ideja nemoguća i skroz luda, sjeti se samo kako si prije svoje rođendane slavila u ovom fast food restoranu, pa  zašto ne bi nastavila tradiciju slavlja?

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Fora je u tome, što i za vjenčanje imaš posebne pakete. Uz neograničenu hranu i piće, gostima se servira švedski stol, kao i Apple Pie u obliku torte na nekoliko katova.

Možda vas zanima Tabu za gošće: 5 stvari koje nikada ne smiješ odjenuti na tuđe vjenčanje Rubrika Moda Moda

Mladenci također mogu imati i vlastitog DJ-a, kao i voditelja samog vjenčanja. Prostor se ipak ne može zakupiti na način da drugi ljudi nemaju pristipa u McDonalds, već je vjenčanje javno. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Pa tko (ne) bi želio ovakvo vjenčanje?! Mnogi parovi upoznali su se u McDonald'su, a oni koji nisu posjete ga barem jednom na mjesec. I kako onda ne bi izabrali mjesto koje ih podsjeća na njihovu ljubav i koje često posjećuju. A sasvim sigurno je puuuuuuno jeftinije od klasičnog vjenčanja sa salonom, tamburašima, cvjetnim aranžmanima i janjetininom iza ponoći. 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0