Life&style

Nije li ovo savršen bor za sve vlasnike pasa i mačaka?!

Ovaj polu-bor je savršeno božićno drvce za sve vlasnike kućnih ljubimaca, a pogotovo ljubitelje mačaka

Vrijeme je da dekoriraš svoj dom u božićnom duhu, spremna si za lampice, kuglice, trakice, vjenčiće i sve između - a i tvoje mačke će dobiti nove igračke koje će ih danima zabavljati, zar ne? Mačke najviše vole rušiti kuglice i ukrase s bora, ali ako je i tvoj pas jednako živahan i lud - boru neće biti spasa!

Ako ti se ne da svakodnevno čistiti krhotine kuglica za svojim mačkama i ostalim divljim kućnim ljubimcima, a i srce te zaboli svaki put kad s poda skupljaš omiljene ukrase, imamo bor za tebe. Britanski brend Argos ove je godine napravio genijalnu stvar: "božićno poludrvce". Ovo umjetno drvce visoko je 180 centimetara, ali počinje se granati tek od polovice naviše. Poanta je da nestašni kućni ljubimci ne mogu dosegnuti prve grane drvca zbog čega će izgubiti interes da se s njime igraju. Drvce košta 280 kuna, a za sada je dostupno samo u Velikoj Britaniji - iako mislimo da bi i kod nas moglo jako brzo postati hit!

Možda vas zanima Ovo je 8 trenutno najskupljih pasmina pasa na svijetu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Argos Argos

Na opisu proizvoda piše: "Neka tvoje kuglice ostanu netaknute, a mašnice i zvonca izvan dosega nestašnih dječjih ručica ili mačjih šapa. Ako je Djedica ove godine bio ekstra velikodušan, ispod bora ima jako puno mjesta za poklone. Također, ovo je drvce odlična alternativa tradicionalnom drvcu ako si u nedostatku prostora."

Nadamo se da bi Argos od sljedeće godine mogao početi prodavati drvce i u ostalim zemljama. Ili bi neka od naših domaćih trgovina trebala kreirati imitaciju ovog drvca. Zapravo, kad bolje razmislimo, ako si dovoljno kreativna mogla bi možda i obično drvce pretvoriti u polu-drvce. 

Možda vas zanima Božićna kosa - bizaran trend koji nas u isto vrijeme oduševljava i plaši Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Argos Argos

Jedina stvar koja nas brine je - što ako naš ljubimac može dovoljno visoko skočiti i dohvatiti i ove grane na povišenom? Ili još gore - što ako ih baš ovaj izazov najviše zabavlja? Ako i ti imaš jednu ovakvu divlju zvjerku doma, ne preostaje ti ništa drugo nego kupnja obrnutog bora, odnosno bora koji se postavlja na strop... Znamo da zvuči smiješno, ali da i to postoji! 

Photo: Argos
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pasić

    Dragi novinari i poštovani čitatelji, ovakav bor se može kupiti u zagrebačkim trgovinama već duže vrijeme. Molim da se malo informirate prije pisanja članka. Ps. super izgleda!! Lp i hvala.