Life&style

Nije dijeta, nije vježbanje, ali ovako potrošenih 15 minuta pomažu mršavljenju

  • Vrlo jednostavan i brz trik može ti pomoći da smršaviš. Malo je reći da je taj „trik“ vrlo zanimljiv…
  • Ključ je u osvještavanju toga što i koliko zapravo jedeš
  • Zato, olovku i papir u ruke, molim
Možda vas zanima Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje Rubrika Life&style Life&style

U istraživanju objavljenom u časopisu „Obesity“ ("Debljina") istraživane su nove mogućnosti gubljenja težine. Sadržaj istraživanja bilo je dokumentiranje navika jedenja. U tu svrhu su 150 ispitanika u razdoblju od šest mjeseci svakodnevno zapisivali što su pojeli. Ispitanicima je za to trebalo svaki dan 15 minuta vremena. Neki su taj ritual smatrali užasno dosadnim i napornim, ali na kraju im se isplatio! 

via GIPHY

Naime, istraživanje koje su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Vermont i Sveučilišta North Carolina, pokazalo je da je grupa ispitanika - koji su si svaki dan uzeli 15 minuta vremena za zapisivanje navika jedenja – bila najuspješnija! Naime, izgubili su do 10 posto tjelesne težine! 

Možda vas zanima Sok od celera je totalni hit! Što sve može taj moćni napitak Rubrika Life&style Life&style

Ključ uspjeha je očito nadzor nad samim sobom. Zapisivali su uvijek što su jeli pa su imali dobar pregled. Premda se to u početku činilo pomalo čudnim, ovaj je trik vremenom postao rutina – a ispitanici su doista smršavili! 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com