Life&style

Nevjerojatno! Video superpametne mačke lutalice koja ima neviđenu metodu 'žicanja' oduševio internet

  • Prolaznica Tania iz Meksika odlučila je pomoći maloj mački lutalici
  • Nije mogla vjerovati svojim očima kad ju je mačka odvela u dućan te joj je pokazala koju hranu želi
  • Tania je objavila video te scene koji je vrlo brzo postao viralan

Vjerojatno već znaš koliko su mačke svojeglave i uporne u onome što žele. Zbog svoje naravi i ponašanja, većina njih i uspije u svom naumu, no jedna mačka lutalica iz Meksika nas je posebno iznenadila svojom odlučnošću te je video koji to pokazuje vrlo brzo postao viralan.  

Možda vas zanima Preslatka maca osvojila je internet - njezinom pogledu nitko ne može odoljeti! Rubrika Life&style Life&style

Osnovnoškolska učiteljica Tania Lizbeth Santos Coy Tova (33) šetala je ulicama Meksika kada je ispred trgovine ugledala bijelu mačku koja je vrlo brzo krenula za njom. No, ono što se poslije dogodilo Tania nije mogla ni sanjati. Naime, mačka ju je odvela do obližnje trgovine i to do odjela s hranom za ljubimce te joj šapom pokazala koju točno hranu želi. Zvuči nevjerojatno, no postoji i video tog čina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on

Video se nalazi na Instagram profilu bijele mačke pod imenom Conejo, koja je postala popularna. Tania je objasnila kako se cijela situacija uopće dogodila. Rekla je kako joj je mačka počela hodati pored nogu te ju nije mogla ignorirati. Obratila je pažnju na nju, što je ona iskoristila i ušetala u dućan. Tania je tada shvatila da je mačka gladna i da želi nešto od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on

Taniji ovo nije prvi put da je vidjela ovu bijelu macu, a inače se znala kretati među ljudima pa je mislila da je to ljubimac nekog zaposlenika. No, nakon što je razgovarala s njima, rekli su joj da je lutalica koja u određene sate stoji ispred dućana te pronalazi nove 'žrtve' koje bi joj kupile hranu. Svaki put kad bi ova Meksikanka došla u trgovinu, ista scena bi se ponavljala. 

Možda vas zanima Ljudi je nazivaju najsretnijom životinjom na svijetu - pogledaj slike i shvatit ćeš zašto Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0