Life&style
Film 'Family Switch'

Netflixov film 'Family Switch' s Jennifer Garner, još je luđa verzija nezaboravne komedije 'Od klinke do komada'

  • Dakle, obožavatelji romantične komedije 'Od klinke do komada', evo nešto baš za vas
  • Novi film s Jennifer Garner, 'Family Switch', budi uspomene na tu kultnu komediju iz 2004. godine 
  • Film bi se trebao pojaviti na Netflixu kasnije ove godine, a već smo jako, jako nestrpljive

Dok je filmu 'Od klinke do komada' Jennifer Garner glumila 13-godišnju djevojčicu koja živi u svojem 30-godišnjem tijelu, u filmu 'Family Switch' ćemo je vidjeti u malo drugačijem scenariju promjene tijela - glumit će tinejdžericu koja se nađe zarobljena u tijelu svoje majke. Da stvari budu još kaotičnije, ostatak njihove obitelji također zamijeni tijela. To je kao da 'Od klinke do komada' susreće 'Šašavi petak', a iskreno, već smo jako nestrpljive. Jasno je da je Netflix više nego voljan iskoristiti našu nostalgiju pa ne možemo biti zahvalnije…

Evo svega što do sada znamo o nadolazećoj komediji.

Tko glumi u filmu 'Family Switch'?

Glumačka postava svih zvijezda već je potvrđena. Osim Garner, koja će glumiti mamu/tinejdžericu zarobljenu u maminom tijelu, glumačka ekipa će također uključivati Emmu Myers kao CC, tinejdžericu, Eda Helmsa kao oca i Bradyja Noona kao Wyatta, sina tinejdžera.

Glumačku postavu zaokružuju Rita Moreno, koju možda poznaješ iz obje verzije 'Priče sa zapadne strane', standup komičar Fortune Feimster i Bashir Salahuddin iz 'Top Guna'.

 | Autor: Netflix Netflix

O čemu se radi u filmu?

Film počinje s obitelji čiji se članovi međusobno udaljavaju jedni od drugih dok se dvoje djece tinejdžera približava odrasloj dobi. Kad obitelj upozna gataru (Moreno), probude se i otkriju da su im zamijenjena tijela. 'Family Switch' slijedi klasičnu formulu zamjene tijela koja se nalazi u klasicima kao što su 'Od klinke do komada', 'Šašavi petak', 'Veliki' i 'Ponovno 17', te dodaje dodatni sloj — ovaj put nisu samo dva lika ta koji mijenjaju mjesta, nego cijela obitelj — uključujući bebu i psa!

Moje grčko vjenčanje 3 Možda vas zanima Treći nastavak hita 'Moje grčko vjenčanje 3' dolazi u naša kina! I jako se veselimo! Rubrika Life&style Life&style

Naposljetku, možeš očekivati dirljivu priču. „Nadamo se da je iznenađujuće, lagano i inteligentnije nego što misliš“, rekao je redatelj McG ('The Babysitter', 'Charliejevi anđeli'). „Mislim, moj najdraži način snimanja filmova je sintetizirati pristojnost i priprostost, da bi ga dijete moglo gledati i razumjeti što se događa, ali i da ga može gledati odrasla osoba te shvatiti materijal na potpuno drugačijoj, sofisticiranijoj razini, što je nešto za što mislim da Pixar radi bolje od bilo koga, a ja tome težim.“

Također možeš očekivati da ćeš ovaj film dodati na svoj popis božićnih filmova! Tako je, 'Family Switch' je smješten u božićno vrijeme! „Odvija se tijekom blagdana, ali zapravo je o obitelji“, rekao je McG.

Je li 'Family Switch' zapravo remake filma 'Od klinke do komada'?

Ne sasvim, ali ima dobrih vijesti: Film odaje počast klasičnom rom-comu. Zapravo, redatelj filma opisao ga je kao „vrlo refleksan', kada je u pitanju film s Jennifer Garner.

„Otvoreno spominjemo 'Od klinke do komada', rekao je. „U filmu postoji refleksija, jer volim pokazivati publici takvu vrstu poštovanja.“ Priča se da postoji čak i rekonstruirana djevojačka družina u stilu 'Six Chicks'.

'Family Switch' trebao bi se pojaviti na Netflixu 30. studenog. 

Film Ferrari Možda vas zanima Adam Driver i Penélope Cruz daju pun gas u prvom teaseru za biografski film 'Ferrari' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    great movie