Life&style

Netflix je potvrdio ono o čemu se dugo šuškalo: stiže peta, posljednja sezona obožavane serije 'You'

  • Penn Badgley je na svojim društvenim mrežama podijelio video na kojem se sprema za svoj posljednji radni dan, budući da je kraju priveo snimanje pete i ujedno posljednje sezone serije 'You'
  • Iako se o posljednjoj sezoni zna jako malo toga, poznato je da ćemo napokon imati priliku upoznati Joeovu novu proširenu obitelj, ali i da će se s osvetničkim planovima vratiti netko iz njegove prošlosti tko će ga progoniti
  • A hoće li Joe na kraju dobiti ono što je zaslužio, vidjet ćemo kada posljednja sezona napokon ugleda svjetlo dana

Koliko god mi to željeli, nažalost ništa ne traje vječno, pa tako ni naše omiljene serije koje prije ili kasnije moraju doći svom kraju, a kraj je iza ugla i za popularnu seriju 'You'. U četvrtak, gotovo pet mjeseci nakon početka produkcije pete, ujedno i posljednje sezone smještene u New Yorku, Penn Badgley je na svojim društvenim mrežama podijelio video na kojem se sprema za svoj posljednji radni dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Temeljena na romanima Caroline Kepnes, serija prati Joea, ljubitelja knjiga i beznadnog romantičara sa sklonošću ka uhođenju i ubijanju žena za koje tvrdi da ih voli, kao i svih drugih koji mu se nađu na putu. Joeova potraga za onom pravom započela je u New Yorku, u drugoj ga je sezoni odvela u Los Angeles, u trećoj u zagušljivo predgrađe San Francisca, a zatim u četvrtoj u britansku prijestolnicu u kojoj se napokon suočio s mučnom istinom i spoznajom da nije dobar čovjek. Na kraju sezone, Joe se vratio u New York sa svojom bogatom partnericom Kate i željom da istraži svoj novi opasni život prepun uzbuđenja.

serija Good Girl's Guide to Murder Možda vas zanima Odlična, punokrvna krimi serija 'A Good Girl's Guide to Murder' u jednom se danu popela na 1. mjesto Netflixa Rubrika Life&style Life&style

Iako se o posljednjoj sezoni zna jako malo toga, poznato je da ćemo napokon imati priliku upoznati Joeovu novu proširenu obitelj. Griffin Matthews je odabran za ulogu Teddyja Lockwooda, brata Joeove nove žene Kate (Charlotte Ritchie), Anna Camp će igrati dvije uloge - Raegan i Maddie, Kateine ​​identične sestre blizanke, a svojih će 5 minuta dobiti i Madeline Brewer koje će glumiti Bronte, zagonetnu i slobodoumnu dramatičarku koja dobiva posao u Joeovoj novoj knjižari i koja će u Joeu buditi nostalgiju za Joeovim bivšim životom i natjerati ga da krene preispitivati sve što je njegov život postao.

 | Autor: Netflix Netflix

U posljednjoj se sezoni vraćaju i neka poznata lica - Dominique koja izgleda kao povučena hipsterica, dok je zapravo strastvena,  pametna i veoma odana mlada žena; Phoenix kao oštroumna i snalažljiva osoba s jakim moralnim kodeksom čiji je život još u mladosti preokrenula tragedija; Harrison, Joeov šogor i bivši profesionalni nogometni igrač i trofejni suprug Reagan Lockwood;  Clayton kao pretenciozni i samoljubivi wannabe autor čija osvetoljubiva, kontrolirajuća priroda privlači Joeovu pozornost; detektivka Marquez te jedno lice iz prošlosti koje će Joea progoniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Kako je Penn priznao u objavi, u Joeovoj je prošlosti nekoliko osoba kojima je nanio nepravdu - lažno zatvoreni dr. Nicky iz prve  sezone, siroče Ellie iz druge sezone i Conrads iz treće sezone samo su neki od njih, a Penn zasad nije želio otkriti koja će se od Joeovih preživjelih žrtava vratiti u posljednjim epizodama naoružana osvetničkim namjerama. A hoće li Joe na kraju dobiti ono što je zaslužio, vidjet ćemo kada posljednja sezona napokon ugleda svjetlo dana. Kada će to točno biti zasad još uvijek nije poznato, ali nadamo se da nećemo morati predugo čekati!

Možda vas zanima 7 serija snimljenih na najljepšim lokacijama koje gledamo dok čekamo godišnji odmor Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Great
Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450