Life&style

7 serija snimljenih na najljepšim lokacijama koje gledamo dok čekamo godišnji odmor

Mnogi od nas još uvijek iščekuju godišnji odmor. No, usprkos tome što možda još ne možemo putovati na razna, egzotična odredišta i ona smještena uz neku sanjivu plažu, gledanje serija na Netflixu, Maxu ili bilo kojem od streaming servisa, a koje su smještene na prekrasnim lokacijama, može biti pomalo utješno dok odbrojavamo dane do vlastitog odmora. Ove nas serije vode na divna mjesta i nude nam bijeg od naše svakodnevne rutine, a ujedno nam mogu poslužiti kao inspiracija za naše sljedeće putovanje. Isto tako, ako si već na godišnjem i u potrazi za serijom uz koju bi se opuštala u večernjim satima nakon dana provedenog na plaži, ovi prijedlozi bit će savršen dodatak tvom ljetovanju. U nastavku donosimo 7 prijedloga serija koje su smještene na prekrasnim lokacijama koje gledamo ove sezone.

The White Lotus

 | Autor: Max Max Foto: Max

Goran Višnjić Možda vas zanima Da mu ne piše ime, Gorana Višnjića ne bismo prepoznali u ovoj Netflixovoj seriji Rubrika Life&style Life&style

"The White Lotus" mračna je humoristično-dramska serija koja se odvija u luksuznom odmaralištu na Mauiju i Siciliji - ovisno o tome koju sezonu odabereš gledati. Ona nudi uvid u živote bogatih gostiju i osoblja koje ih poslužuje, a radnja je okružena bujnim tropskim krajolicima i netaknutim plažama. Zadivljujuća kinematografija hvata bit rajskog otoka zahvaljujući kojoj se gledatelji osjećaju kao da su tamo, upijaju sunce i uživaju u mirnom pogledu na more.

Emily in Paris

 | Autor: Netflix / Marie Etchegoyen Netflix / Marie Etchegoyen Foto: Netflix / Marie Etchegoyen

"Emily in Paris" prati pustolovine mlade Amerikanke Emily koja se seli u Pariz zbog posla. Serija prikazuje znamenitosti grada, šarmantne ulice i slikovite restorane i kafiće, pružajući vizualnu gozbu svakome tko je ikada sanjao o posjetu Gradu svjetlosti. Od Eiffelovog tornja do neobičnih četvrti Montmartrea, emisija ističe ljepotu i romantiku Pariza, što ovu seriju čini savršenom za sve one koji žude za europskim “bijegom” tijekom godišnjeg.

Summertime

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

"Summertime" je moderna ljubavna priča smještena na jadranskoj obali tijekom ljeta - savršeno, zar ne? Neosporna privlačnost spaja Alea i Summer, dvoje ljudi iz vrlo različitih svjetova. Ova serija na prekrasan način prikazuje bit ljetne romantike i slikovitu ljepotu obale, što ju čini idealnom za one koji sanjaju o sunčanim danima na plaži (ili se upravo sada tamo nalaze).

White Lines

 | Autor: Netflix / Des Willie Netflix / Des Willie Foto; Netflix / Des Willie

Serija Eric na Netflixu Možda vas zanima Na Netflix stiže prava poslastica za filmofile, serija 'Eric' s Benedictom Cumberbatchom Rubrika Life&style Life&style

"White Lines" prati ženu koja pokušava riješiti misterioznu smrt svog brata, poznatog DJ-a koji je prije mnogo godina nestao s Ibize. Ova serija nudi uzbudljivu misteriju smještenu nasuprot živahnoj party sceni i zadivljujućim krajolicima Ibize, pružajući gledateljima i uzbuđenje i slikovite poglede.
P.S. Oprez! Mnogi su se zaljubili u Nuno Lopesa nakon što su odgledali ovu seriju!

Outer Banks

 | Autor: Netflix / Jackson Lee Davids Netflix / Jackson Lee Davids Foto: Netflix / Jackson Lee Davids

"Outer Banks" je smješten na otoku bogatih i siromašnih, gdje tinejdžer John B angažira svoja tri najbolja prijatelja u potrazi za legendarnim blagom povezanim s nestankom njegova oca. Snimljena u Charlestonu u Južnoj Karolini, serija prikazuje prekrasne obalne krajolike i uzbudljive avanture ove skupine prijatelja, što ju čini savršenom za one koji vole dobar lov na blago i malo romantike prvih ljubavi.

One Day

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Netflixova serija The Seven Dials Mystery Možda vas zanima Ljubitelji Agathe Christie, pozor! Netflix priprema 7-djelnu krimi seriju s tri velike zvijezde u glavnim ulogama Rubrika Life&style Life&style

Temeljena na istoimenom romanu Davida Nichollsa iz 2009., serija “One Day” prikazuje živote Emme i Dextera tijekom 20 godina. Počevši od njihove diplome na Sveučilištu u Edinburghu 1988., svaka epizoda skače godinu po godinu unaprijed, ponovno ih posjećujući na jedan dan i istražujući kako se njihovi životi isprepliću, iako se čini da ih sudbina razdvaja. Sve je predivno snimljeno i producirano, svaka polusatna epizoda je vremenska kapsula svog razdoblja, dok te vrela kemija između glavnih likova tjera da navijaš za njih čak i kada počneš sumnjati da nisu namijenjeni jedno drugom. Neočekivano lijepa serija tijekom koje ćeš s likovima otputovati od Edinburgha do Rima, a onda do sanjive Grčke i romantičnog Pariza.

Valeria

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Seriju "Valeria" često uspoređuju s kultnom serijom "Seks i grad", ali radnja se odvija u Madridu, u Španjolskoj. Temeljena na najprodavanijim knjigama, serija prati spisateljicu u krizi, što zbog emotivne udaljenosti između nje i supruga, tako i zbog manjka inspiracije za pisanje njezinog romana. Utočište pronalazi u svoje tri najbolje prijateljice - Carmen, Lola i Nerea - koje joj pružaju podršku tijekom njezinog putovanja. Valeria i njezine prijateljice uronjene su u vrtlog emocija zbog ljubavi, prijateljstva, ljubomore, nevjere, sumnji, nedostatka ljubavi, tajni, posla, briga, radosti i snova o budućnosti. Emisija je prozračna i zabavna, smještena u prekrasnoj Španjolskoj, što ju čini divnim bijegom za gledatelje.

Možda vas zanima Kad se sve nade slome jer si uvučena u kult, o tome govori Netflixov dokumentarac 'Dancing for the Devil' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Hawaii