Life&style
Netflixova serija The Seven Dials Mystery

Ljubitelji Agathe Christie, pozor! Netflix priprema 7-djelnu krimi seriju s tri velike zvijezde u glavnim ulogama

  • Glumica Mia McKenna-Bruce, zvijezda serije 'Kako se poseksati', te novookrunjena dobitnica BAFTA-e 'Zvijezda u usponu', dobila je svoju sljedeću važnu ulogu
  • Riječ je o Netflixovoj seriji 'The Seven Dials Mystery', prema djelu slavne Agathe Christie
  • Međutim, osim Mie McKenna-Bruce, tu je i zvjezdana postava serije koja je doista je impresivna

Britanska glumica Mia McKenna-Bruce predvodit će glumačku postavu 'The Seven Dials Mystery', Netflixove nadolazeće serije prema djelu Agathe Christie, koju je napisao tvorac 'Broadchurcha' i bivši voditelj serije 'Doctor Who', Chris Chibnall. U seriji će također glumiti zvjezdana imena Helena Bonham Carter i Martin Freeman.

Smješten u 1925. i opisan kao „duhovita, epska i brza drama“, 'The Seven Dials Mystery' prati raskošnu zabavu u seoskoj kući na kojoj se čini da je šala pošla u krivo, ubojito u krivo. Na kraju, najnevjerojatnija detektivka - vrtoglavo znatiželjna Lady Eileen Brent (McKenna-Bruce) - treba razotkriti jezivu radnju koja će joj promijeniti život, razotkrivajući misterij seoske kuće. Bonham Carter i Freeman glumit će likove Lady Caterham i Superintendent Battle.

Možda vas zanima Stigla je serija o životu Karla Lagerfelda: Odgledala sam je u jednom dahu, ALI... Rubrika Life&style Life&style

Seriju je napisao Chris Chibnall, a izvršnu produkciju serije potpisuju izvršna producentica serije 'Krune' Suzanne Mackie pod njezinom zastavom 'Orchid Pictures' te Chris Sussman. Chris Sweeney režirat će seriju i biti producent.

S produkcijom koja bi trebala krenuti ovog ljeta, 'The Seven Dials Mystery' predstavlja prvu najavljenu seriju iz 'Orchida', koju je Mackie postavila 2020. godine, prema ugovoru s Netflixom nakon 12 godina rada u producentskoj kući 'Left Bank Pictures'.

„Scenariji Chrisa Chibnalla su briljantni i oduševljena sam što sam dio ove nove interpretacije pripovijedanja kultne Agathe Christie“, rekla je McKenna-Bruce u izjavi za medije.

Inače, dobila je pohvale kritike za svoju glavnu ulogu u debitantskom dugometražnom filmu Kako se poseksati', koji je osvojio glavnu nagradu Un Certain Regard u Cannesu 2023. godine. 

Možda vas zanima Kad se sve nade slome jer si uvučena u kult, o tome govori Netflixov dokumentarac 'Dancing for the Devil' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @netflixuk

Komentari 0