Life&style
Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger

Neobičan susret zvijezda filma 'Istinite laži'. Jamie Lee Curtis je u dirndlici, a Schwarzeneggera je nazvala 'kozom'

  • Nakon gotovo 30 godina od hit filma 'Prave laži', opet su se susreli dvoje glavnih glumaca, Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger 
  • Povod je bio sudjelovanje na dobrotvornom događaju za inicijativu koja podržava studente iz siromašnih sredina
  • Jamie je bila u dirndlu, a u šali je napisala na Instagramu da dolazi kao 'Ingeborg iz Stuttgarta'

Gotovo 30 godina nakon njihovog super uspješnog filma 'Istinite laži',  Arnold Schwarzenegger upoznao je 'Ingeborg iz Stuttgarta' na dobrotvornoj priredbi, odnosno Jamie Lee Curtis. Glumica je pozirala u crveno-bijelom dirndlu i kruni od bijelog cvijeća. 

'Pozdrav, zovem se Ingeborg, dolazim iz Stuttgarta', napisala je na Instagramu, aludirajući na svoj outfit. Očito je to bilo najnjemačkije ime i najnjemačkije mjesto koje joj je palo na pamet, premda ljudi obično ne hodaju često po Stuttgartu u dirndlu.

Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger zajedno su tijekom vikenda prisustvovali dobrotvornom događaju u korist 'After-School All-Stars', inicijative koja podržava studente iz siromašnih sredina.

Beyonce Možda vas zanima Beyoncé je objavila trailer za svoj film 'Renaissance', o turneji s najvećom zaradom svih vremena Rubrika Life&style Life&style

'Schwarzenegger voli After-School All-Stars, a ja volim Arnolda', napisala je Jamie Lee Curtis na Instagramu. Svog kolegu iz filma 'Istinite laži' naziva 'GOAT' ('KOZA'), kao skraćenicu od 'Gratest Of All Time', tj. 'Najveći svih vremena'. Curtis je ovu kraticu ilustrirala maženjem koza na fotografiji. Arnold Schwarzenegger nosio je kožne hlače (lederhosen, naravno) i dokoljenice, što je isto dio austrijske i bavarske nošnje, ali umjesto tradicionalne košulje Austrijanac je odabrao jednostavnu crnu majicu.

Nezaboravne uloge u 'Istinitim lažima'

Godine 1994. Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger pojavili su se zajedno u filmu 'Istinite laži'. Akcijska komedija Jamesa Camerona  bila je prvi film koji je koštao više od 100 milijuna dolara. U njemu Arnie glumi tajnog agenta za kojeg njegova žena Curtis misli da je dosadni prodavač računala.

Prošle godine je već bio reunion 'Istinitih laži'. Schwarzenegger je održao govor dok je Jamie Lee Curtis ovjekovječila otiske svoje ruke i stopala ispred Grauman's Chinese Theatre u Los Angelesu. Zvijezda 'Terminatora' oduševio se izvedbom Curtis u 'Istinitim lažima' i otkrio da ga i dan danas živcira kada se njegova kolegica u filmu naziva sporednom, a ne glavnom glumicom.

Možda vas zanima Izvrsni 'May December" snimljen je prema istinitom događaju o učiteljici koja je zavela 13-godišnjeg učenika Rubrika Life&style Life&style
Photo: Everett Collection

Komentari 0