- Kod ovog slatkiša si - i to doslovno – ližemo prste
- Naime, nakon grickanja tog neodoljivog slatkiša, često su nam prsti totalno zalijepljeni
- Razlog tome je sljedeća činjenica: većina nas jede Toffifee pogrešno
Za mnoge je ovo apsolutni klasik: lješnjak zamotan u čokoladu i ugrađen u karamelu. Toffifee su stare gotovo pola stoljeća i sada su njemački izvozni hit. Međutim, bez obzira gdje se u svijetu gricka „savršeni užitak s lješnjacima“, to se gotovo uvijek učini pogrešno, a mnogi se žale na ambalažu iz koje je prilično teško izvaditi Toffifee. Međutim, to nije zbog dizajna, nego zbog upotrebe – koja je obično pogrešna. Otkrit ćemo ti ćemo ti kako je zapravo lako izvaditi male praline iz pakiranja.
Ovo je trik za Toffifee
Između udubljenja u koje su ugrađene pojedinačne Toffifee praline, svjetlucava zlatna plastična ambalaža ima i druge male udubine. Te udubine nisu tu bez razloga. Palcem i kažiprstom trebaš pritisnuti u suprotna udubljenja. Praline od lješnjaka s lakoćom izranjaju iz udubljenja i skaču ti ravno među prste. Bez ikakvog povlačenja. Isprobaj odmah…
Nevjerojatno je, ali ljudi nauručuju i ovakve torte za vjenčanje ili rođendan
U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće
Cijelu epizodu pogledaj OVDJE
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.