Life&style

Neke od najneugodnijih pogrešaka na tetovažama zvijezda

Greška u pravopisu ili kod prijevoda, grijesi iz mladosti ili propale veze: kako god, tetovaže će te pratiti cijeli život…

Zar nije užasno glupo ako si netko nešto tetovira s pravopisnom ili nekom drugom nepotrebnom pogreškom ili ako tetovaža izdrži duže od veze koja je ovjekovječena na koži. Očito nitko nije cijepljen protiv toga – jer i megazvijezdama događaju se takve „tatoo-nezgode“. 

Kad je imala 16 godina, Nicole Richie si je na podlaktici istetovirala riječ „Virgin“. U nekom trenutku ta tetovaža postala je „Virginia“. 

 | Autor: Getty Images Getty Images    

Je li tetovaža „rebelle fleur“ od pjevačice Rihanne ispravna ili ne, to je još otvoreno pitanje. Doslovno to znači „pobunjenik cvijet“. Ne bi li bilo bar malo zgodnije da je iskoristila pridjev – pa da bude  „pobunjeni cvijet“. Hm, što je pjesnikinja željela reći s „pobunjenica-cvijet“, nije nam baš sasvim jasno. 

 

FENTY BEAUTY 💔 #rihanna Comment your first emoji is your reaction 😍

A post shared by Rihanna Official (@rihanna.today) on

Što Amber Rose ima od svog bivšeg, Wiza Kalifa? Sina i golemu tetovažu njegove face. 

 

Omg @fashionnova has the cutest dresses 😍😍😍 #novaambassador

A post shared by Amber Rose (@amberroseoffical) on

Glumica Ashley Greene očito nije ljubiteljica apostrofa. Ona si je tetovirala riječi „life(')s a dance“ (život je ples) – bez apostrofa. 

Hayden Panettiere očito živi život bez kajanja. Zbog toga si je dala tetovirati te riječi na talijanskom. Ali se potkrala mala pravopisna pogreška. 

 

Can anyone here read her tattoo?!!!✖️👀🙌🏽

A post shared by Hayden PanettiereⓂ️ (@_hayden_panettiere_) on

Zac Efron si je tetovirao riječ „YOLO“. Što reći o tome? YOLO! 

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Emma Watson si je nedavno tetovirala riječi „Time's up“. Ali očito ni ona ne voli apsotrofe, pa si je tetovirala „Times up“…

Britney Spears je jedna od mnogih koja voli na tijelu nositi kineske znakove koji često ne znače ono što bi trebali. Britney si je zapravo željela tetovirati riječ „tajanstvena“, ali je dobila tetovažu „neobična“. OK, barem je tetovaža mala. I neobična…

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

David Beckham već dugo vremena ima tetovirano ime svoje supruge Victorije na lijevoj podlaktici. Kad se natpis prevede iz hindua, zapravo piše „Vihctoria“. 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0