Life&style

Neka tulum počne! Ako ti zatreba, možeš unajmiti pravi irski pub - na napuhavanje

  • Umjesto dvorca na napuhavanje za dječji rođendan, moguće je unajmiti pub na napuhavanje - da se odrasli zabave
  • I to pravi irski pub, s kojim dolazi i pivo (uračunato u cijenu) te obuka kako ga pravilno točiti iz bačve! 
  • U pub stane 80 ljudi, može se postaviti bilo gdje, a nudi se i catering, glazba

Naravno, oni veliki dvorci na napuhavanje po kojima klinci skaču na rođendanima su super, ali... ipak smo odrasle osobe. Nije (više) zabavno skakati po njima, a i ljudi čudno gledaju. No to ne znači da se moraš potpuno oprostiti od napuhanaca. Zapravo, možeš unajmiti onaj namijenjen baš odraslima i njihovim užicima. Na primjer napuhanac, u obliku pravog irskog puba u koji stane 80 ljudi. Odraslih. 

Ovaj pop-up pub može se postaviti bilo gdje, od nečijeg dvorišta (kao što si nekad znala klincima naručiti napuhani dvorac) nadalje, mašti na volju. Navodi se "da je idealan za evente, bilo privatne, bilo javne, od vjenčanja do koncerata, proslavi rođendana, krstitki, uredskih partyja, proslavi diploma, a dolazi u različitim aranžmanima, ovisno o potrebama i budžetu".

Navodi se to na stranici The Paddy Wagon Pub, na žalost bostonskoj tvrtci za zabave - apeliramo na naše poduzetnike da tako nešto dovedu i u Hrvatsku. Mislimo da bi birtija na napuhavanje bila pravi hit u Hrvata. Kad god i gdje god poželiš piti, naručiš si cijeli pub. Nemaš mjesta u kući za tulum? Naručiš si pub za van...

A ako postoji ikakav strah da se nećeš znati kao pravi gazda u pubu nositi s gostima ili točiti pivo iz bačve, u ovoj tvrtci nude i brzu obuku za takve poslove. Sve će te naučiti: pod kojim kutom držati čašu kad točiš pivo, kako postići da se ono slegne, kako da ne bude previše pjene. Jer, uz napuhani pub ide i poprilična količina besplatnog piva.

Ili, drugim riječima, ono je već uračunato u cijenu. Osim toga, The Paddy Wagon Pub pruža i uslugu cateringa (irska hrana, naravno), ali i planiranja cijelog eventa, ako je tvoj plan kompliciraniji od "idemo se skupiti i navaliti na pivo". Do jutarnih sati jer ovaj se birc ne zatvara! Osiguravaju i bend ako treba.

Možda vas zanima Ove stvari u kući prljavije su od wc školjke, za jednu ne možemo vjerovati Rubrika Life&style Life&style

Zato, još jednom apeliramo na poduzetnike s vizijom, a do tad možeš maštati koji ćeš put iznajmiti. Pregledati ih možeš na stranici ili Instagram profilu ove tvrtke.

Photo: thepaddywagonpub.com

Komentari 0