Life&style

Ne želiš propustiti: Novi broj miss7 magazina s darom je na kioscima!

  • Novi broj miss7 magazina je stigao na kioske
  • Donosimo 196 stranica priča o modi, ljepoti, kulturi, interijerima, ali i društveno odgovorne teme
  • Uz svaki magazin dolazi i dar - Marvis pasta za zube pa požuri po svoj primjerak!

Baš kad su u trgovine i na web-shopove počele pristizati nove modne i beauty kolekcije, na kioske je stiglo novo izdanje miss7 magazina sa svojih raskošnih 196 stranica na kojima donosimo editorijale i priče posvećene najnovijim lifestyle trendovima, zanimljivim ljudima, kulturi, ali i teme o kojima se i ne priča onoliko koliko bi trebalo. 
Našu naslovnicu krase tri mlade, uspješne žene, Ana Bacinger, Pamela Badžek i Lidija Lešić, najistaknutije domaće modne influencerice koje su nam posebno zanimljive jer su, nakon što su od svojih profila stvorile prave brendove, lansirale i svoje modne kolekcije. Razgovarali smo o tome što ih je nagnalo da iskorače iz zone komfora i uhvate se tako zahtjevnog procesa proizvodnje, o njihovim planovima, ali i o tome koliko svijetu putem blistavog Instagrama pokazuju pravu sebe i što nikada ne bi podijelile s javnosti. 
   | Autor:
Ususret blagdanskim partyjima, kada svi želimo doslovno zablistati, naš fotograf Marko Grubišić donosi blještavu modnu viziju večernjih outfita, editorijal na kojem su surađivali samo najbolji - stilistica Ivana Pavić, make up artist Saša Joković, Salon Glamour - i koji baš ništa nisu prepuštali slučaju. 

 | Autor: I Jakov Baričić je, nakon angažmana za razna izdanja Voguea, prihvatio i ovaj za miss7 magazin i snimio modni editorijal pod nazivom 'Oda stilu' i koji je upravo to. Uživajte u outfitima na 14 inspirativnih stranica koje mi, fyi, jedva čekamo kopirati.       
 | Autor:

Zebra, metalik, koža, torbe sezone, vinil na usnama, multitasking puderi, najhot manikure...miss7 magazin donosi vam i sve trendove sezone, ali uvodi u svijet umjetnosti i donosi sjajan intervju s Marinom Vujčić, spisateljicom čiji se tekst 'Plodna voda' postavlja na daske HNK te portret svjetski priznatog koreografa koji tako rijetko istupa u javnosti, Lea Mujića.   

 | Autor: Naša novinarka Mia Elliott i još četiri žene progovaraju o osobnom iskustvu s neplodnošću, razgovaramo o diskriminaciji po dobi koja posebno snažno pogađa žene, ali i o tome je li pokret #Metoo pozitivno ili negativno utjecao na položaj žene u današnjem društvu. 

Nadamo se da ćete uživati u naših 196 glossy stranica, ali i daru koji dolazi uz vaš primjerak magazina, Marvis pasti za zube za koju ne znamo sviđa li nam se više sadržaj ili pakiranje... Uživajte!

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0