Life&style

Ne uljepšavaju se samo poznate žene Hollywooda - plastičnim operacijama skloni su i ovi holivudski ljepotani

  • Uz plastične korekcije i zahvate većinom se vežu imena ženskih zvijezda Hollywooda
  • Ipak, sve više do izražaja izlaze i kozmetički “popravci” njihovih muških kolega
  • Otkrij tko se sve od muških celebrityja odlučio na plastične operacije, neke će te korekcije sigurno iznenaditi!

Kad se govori o plastični operacijama i kozmetičkim korekcijama u Hollywoodu, svima uvijek prvo na pamet padnu razne glumice, pjevačice i influencerice koje su otišle “pod nož”. No, iako su njihovi kozmetički zahvati možda vidljiviji i pod većim su okom javnosti zbog preinaka na svojem licu i tijela, ni njihovi muški kolege ne zaostaju za njima. 

Hollywood je svijet gdje je fizički izgled iznimno bitan, a pritisak da savršenog izgleda ne osjećaju samo žene, već i muškarci.

Iznenadit ćeš se kad otkriješ da su čak i neki od najzgodnijih holivudskih zvijezda imali pomoć pri ostvarivanju tog savršenog izgleda.

@unluckyp1ckle Reply to @unluckyp1ckle  it only takes the tiniest bit of well placed filler to completely upgrade your face yall #popculture #celebrity #plasticsurgery ♬ My Crown - XoBrooklynne

Priznanje o podvrgavanju plastičnim operacijama brojne zvijezde često izbjegavaju. Bilo da je to botoks, fileri ili kompliciranija plastična operacija poput face lifta, mnogi slavni odlaze na razne zahvate, a da to nikad ne priznaju.

Neki su ipak hrabriji pa su svoj iskustva, pozitivna i negativna, podijelili s javnošću, poput Chrissy Teigen koja je izvadila implantate iz grudi ili glumca Mickeya Rourkea koji je nakon brojnih rekonstruktivnih operacija ostao posve izmijenjenog izgleda.

Možda vas zanima Tajni estetski zahvati poznatih i slavnih koje koriste kako bi izgledali bolje od svih ostalih Rubrika Stars Stars

Slavni muškarci većinom se odlučuju za suptilnije zahvate, a njihove promjene traju duže i nisu toliko izravne i primjetljive, kao što je to slučaj kod žena. 

TikTokerica pod imenom @unluckyp1ckle u nekoliko je videa navela primjere slavnih muškaraca koji se odlučili na kozmetičke zahvate. Mi ćemo danas spomenuti samo neke od njih.

Zac Efron

Oko ovog glumca već neko vrijeme kruže glasine o mogućim plastičnim operacijama kojima se podvrgnuo. Nedavno je viđen iznimno natečenog lica i čeljusti što je izgledalo kao prekomjerna doza filera.

Također, za njega se smatra da je imao suptilnu operaciju nosa još na početku glumačke karijere, dok bi razlog za natečenu čeljust mogla biti i korektivna operacija budući da je prije nekoliko godina slomio vilicu.

Machine Gun Kelly

Reper koji je trenutno najviše u medijima zbog svoje vrlo javno eksponirane veze s Megan Fox, prije nekoliko godina podvrgnuo se transplantaciji kose. Promjena je vidljiva tek između naranijih i nedavnih fotografija što je prikazano u videu.

Elon Musk

Poduzetnik i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Elon Musk također se odlučio na zahvat transplantacije kose. Na fotografijama iz kasnih 90-ih vidljiva je njegova prorijeđena kosa, dok na novijim fotografijama ima gustu, bujnu frizuru.

Kao i kod Machine Gun Kellyja i ova promjena događala se suptilno i kroz nekoliko godina. Neki stručnjaci smatraju da se transplantaciji kose Musk podvrgnuo čak dva puta te da mu je kosa transplantirana sa stražnje strane glave, što je rezultiralo prirodnim izgledom.

Sylvester Stallone 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Slavni Rocky poznat je po svojem karakterističnom izgledu, a iako je koristio i filere, najprominentniji zahvat bio je face lift samo lijeve strane lica, za uravnotežavanje izgleda i simetriju lica.

Brad Pitt

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Holivudski glumac koji je na listi najzgodnijih holivudskih muškaraca već desetljećima, na početku svoje karijere ipak je imao mali korektivni zahvat. Podvrgnuo se estetskoj operaciji ušiju, kako bi izgledala pravilnije.

Na posljednjem je mjestu skupina glumaca koje veže jedan zahvat plastične kirurgije – operacija nosa.

@unluckyp1ckle Reply to @alexie_elisaa  clint got that EXPENSIVE lewk 😫 #plasticsurgery #celebrity #popculture #zacefron ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Ryan Gosling, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey i Robert Pattinson su se svi podvrgnuli diskretnim korekcijama nosa, većinom na počecima svojih karijera, a neki čak i više puta.

Sitne preinake ravnanja nosa, micanja grbica ili stanjivanja učinjene su gotovo neprimjetno, za potpuno prirodni izgled.

Peter Andre 90-ih je bio jedan od najpopularnijih britanskih pjevača Možda vas zanima Sjećaš li se Petera Andrea? I dalje mami uzdahe, ali neki su ipak zabrinuti zbog upotrebe botoksa Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0