Life&style
Bogati muškarci, vole male grudi! Tako nam govori znanost

Ne plači nad A košaricama: bogati muškarci vole male grudi! Tako nam govori znanost

  • Jesi li znala da dobro situirarni muškarci vole male grudi? Tako nam barem govori znanost!
  • S druge strane, imovinski manje imućne ili doslovno gladne muškarce više privlače žene s velikim grudima
  • Zato sljedeći put kad se budeš žalila kako imaš male grudi - razmišljaj samo da imaš najveće šanse da se neki bogataš zaljubi u tebe!

Mnoge žene velikih grudiju često zavide ženama s malim grudima. A i obratno, ruku na srce. Je li doista sjajno imati velike grudi ili nas samo društvo (i mi same) uvjerava da je tako? Kako bilo, izgleda da bi mogao postojati znanstveno utemeljeni razlog koji bi potkrijepio osjećaje ljubomore, ali samo u jednom smjeru - navodno je više opravdano zavidjeti drugima na malim grudima nego na velikima. 

Možda vas zanima 5 savjeta kako da tvoje grudi djeluju, ali i doista postanu veće – bez implantata Rubrika Life&style Life&style

Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogatiji muškarci vole male grudi. Očigledno, muška sklonost velikim grudima ili malim grudima nije statična, već je dinamična. Znanost nas uvijek iznenadi!

 | Autor: shutterstock shutterstock Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogati muškarci vole male grudi

Kažu da će imovinski manje imućne ili čak gladne muškarce (podsvjesno?) više privlačiti žene s velikim grudima jer te grudi dokazuju da žena ima bolji pristup hrani i drugim resursima. S druge strane, bogati muškarci i muškarci koji su nedavno pojeli obrok ženu s malim grudima smatraju mnogo privlačnijom od žene s velikim grudima jer im samima ne nedostaju financijska ili druga sredstva.

Ali također, različite ljude privlače različiti tipovi tijela - ista logika vrijedi i za grudi. Možda bi to objasnilo neke slučajeve zašto je svaki dečko s kojim je neka gospođica bujnih grudiju izlazila bio budala s fetišom prema bujnim grudima? U tom smislu, sljedeći put kad neka djevojka počne kukati kako je nepravedno što je vlasnica A košarica, bez pardona možemo reći "Draga, šuti. Bill Gates će se vjerojatno oženiti tobom".

Zar postoje savršene grudi? Velika anketa otkrila je kako izgledaju

Ako ćemo znanost do kraja pojednostavniti, shvaćati predoslovno i nečim za zabavu, mogli bi grudi podijeliti ne samo na velike i male već i na one koje privlače siromašne emocionalne ljubitelje hrane i one dizajnirane tako da privuku muškarce koji vjerojatno posjeduju više od jedne superjahte!"

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    o čemu vi trabunjate