Life&style

"Ne mogu imati prijateljice jer sam previše lijepa, a one su ljubomorne!"

  • Ljepota je mnogima prednost, no TikTokerica Ariana se požalila da joj je baš ona donijela velike probleme
  • Nikada se nije mogla družiti s djevojkama i imati pravu prijateljicu jer su sve na nju bile ljubomorne
  • Družila se tako više s muškom ekipom, a obitelj joj je dala do znanja što to drugima smeta...

TikTokerica Ariana raspričala se o svojim "lijepim" problemima koji je sprečavaju da ima ženske prijateljice. Naime, vjeruje da je previše lijepa da bi mogla imati iskrenu prijateljicu jer su sve djevojke na nju ljubomorne.

Već dugo želi imati najbolju prijateljicu, ali joj je teško sklapati prijateljstva. Ispričala je to u videu, a rekla je da očekuje da će je mnogi zbog toga napadati. 

@arianasavannah

 

♬ It wont stop instrumental - ᴊᴏʀᴅᴀɴᴀᴜᴅɪᴏᴢᴢ 🦋

Iako je zadovoljna svojim izgledom, smatra da joj upravo on predstavlja najveći problem. Naime, kaže da privilegija ljepote postoji, ali da baš to često može biti i velika mana. Štoviše, rekla je da se tijekom studiranja morala sprijateljiti baš s dečkima samo kako bi uopće mogla imati društvo.

@arianasavannah plz the progression of @cceholly ♬ original sound - ariana

"Postoji ružna strana ljepote, i pričat ću o svojem ženskom iskustvu", započela je. "Nemam puno prijateljica. I s tim se borim već neko vrijeme, a nikad nisam razumjela zašto je to tako", rekla je dodavši da je to prati još od najranijih školskih dana.

Možda vas zanima "Muškarci se bacaju pred mene i žele sa mnom izlaziti sve dok ne saznaju koliko imam godina!" Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Cure uvijek kažu: "O bože, tako te volim, predivna si!", priznala je, a onda se prisjetila kako znaju isplanirati druženje samo da bi na kraju ispalo da ona - izvisi. "Nakon nekog vremena čujem kako me ogovaraju iza leđa. A nema smisla jer sam uvijek draga i iskrena", objasnila je.

Možda vas zanima Sestra njenog dečka nije ju pozvala na vjenčanje, ali joj je njegova bivša bila kuma: "Otišla sam nepozvana..." Rubrika Life&style Life&style

Rekla je da joj se to dogodilo previše puta, a utjecalo je i na njezino samopouzdanje. "Dolazila bih kući s fakulteta vikendom jer ne bih imala što raditi i plakala bih mami jer nisam razumjela", prisjetila se Ariana. Rekla je da, dok se žalila svojoj obitelji s čime se bori, odgovor je bio "očit". "Počeli su mi govoriti: "Ari, ljudi ne vole kad nisu najljepša osoba u prostoriji!", objasnila je.

@arianasavannah

 

♬ som original - moormeixer

Obitelj joj je tako rekla da zapravo plaši druge svojom atraktivnošću. Upravo ju je to potaknulo da se više druži s muškom ekipom, ali i dalje nema odgovor na to zašto se ljudima ne sviđa, čak ni onima koji je još nisu upoznali. "Ne znam koji bi bio drugi odgovor osim tog da ste me samo vidjeli i naljutili ste se i morali ste otvoriti usta", zaključila je.

 

Photo: TikTok

Komentari 0