Life&style

Nanna ima 99 godina i model je za makeup, a njezine fotke osvajaju Instagram

  • Da nikad nije kasno za svoje snove pokazala je ova predivna žena
  • Helene Simon model je kozmetičkog brenda iako joj je 99 godina
  • Iako je u početku oklijevala, na nagovor svoje praunuke prihvatila je ulogu modela i nije požalila

Ova žena podsjeća nas da su godine zaista samo broj, jer je postala model za kozmetički brend sa 99 godina! Helene Simon može se vidjeti kako krasi fotografije za kozmetičku marku Saie nakon što ju je "otkrila" njezina osnivačica (i njezina praunuka) Laney Cromwell. Kompanijina stranica na Instagramu nedavno je podijelila glamurozne snimke Helene, koja nosi nadimak Nanna kako nosi nekoliko svojih omiljenih proizvoda. Prozvali su je "prvim 99-godišnjim modelom za šminku na svijetu".

Možda vas zanima Godine su samo broj! Karijeru modela za kupaće kostime započela je u 56. godini, a sada krasi naslovnice Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saie (@saiebeauty)

Unatoč nedvojbeno lijepim rezultatima i mnoštvo komentara koji su je hvalili u objavi, Nanna je u početku oklijevala zauzeti mjesto pred kamerama. Rekla je da se nasmijala na taj prijedlog i odbila ideju da postane model za kozmetiku u tim godinama. Nakon malo upornosti svoje praunuke ipak je prihvatila posao. Bila je uvjerena da će svijetu pokazati "da bi 99-godišnje žene i dalje trebale biti zastupljene" u medijima.

Konzumacija crvenog vina može pomladiti tvoju kožu, otkrivaju Francuskinje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saie (@saiebeauty)

Nanna se sada redovito pojavljuje na stranicama društvenih mreža kozmetičkog brenda, pa čak i dijeli neke od vlastitih stečenih mudrosti. Na pitanje o tajni njezina blistavog izgleda i vedrog duha u 99. godini, odgovorila je : "Ne osuđujte. I ne zamarajte se sitnicama." Ako se ikad uplašimo da je prekasno za postizanje nečega, sjetit ćemo se Simone i njezinog zadivljujućeg manekenskog pothvata!

Možda vas zanima Ove djevojke pokazuju kako na Instagramu, bez filtera, izgleda nesavršenost nasuprot lažne ljepote Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@saiebeauty

Komentari 0