Life&style

Nakon rastave živi sa 12 plastičnih lutaka i tvrdi da zbog njih više nije tako usamljen. Evo što na sve kaže njegova kćerka

  • Dean Bevan, 59-godišnji medicinski tehničar živi sa 12 plastičnih lutaka koje fotografira u seksi pozama
  • Kaže da mu pomažu izvući se iz samoće koju osjeća nakon rastave
  • Lutkama govori, odijeva ih i šminka, a njegova kći o svemu ima svoje mišljenje

Nakon rastave umirovljeni 59-godišnji medicinski tehničar odlučio je živjeti s 12 plastičnih lutaka. Kaže da su mu one podarile novi život i to kroz posebnu strast, jer lutke mu služe kao modeli za seksi fotografije.

Dean Bevan iz Ipswicha dom je pretvorio u harem ispunjen lutkama čije se glave mogu mijenjati, a on ih osim toga šminka i oblači u različite outfite. Sarah, Bianca, Magda i Athena samo su neke od njegovih neobičnih 'sustanarki', piše Daily Mail. 

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Ovaj otac dvoje djece nakon rastave ostao je usamljen, a njegova je opčinjenost 'ljubavnim lutkam' počela nakon što je pogledao ZF dramsku seriju Humans.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Nakon toga kupio je Sarah, zamamnu plastičnu plavušu s velikim grudima koja mu služi kao jedan od modela.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Nekad medicinski tehničar na psihijatrijskom odjelu, Dean kaže kako sa svojim lutkama nema tjelesni odnos, iako priznaje da mu je Sarah najdraža pa s njom ponekad dijeli i krevet. "Zainteresiralo me kako bi izgledalo da u kući imam nešto što izgleda stvarno i ljudsko i bi li mi to stvorilo osjećaj da ovdje imam društvo", rekao je.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Kad je naručivao Sarah, kaže, nije bio siguran što misliti, ali to je bio nagon pred kojim je pokleknuo: "Već unutar nekoliko sati prestao sam je gledati kao na stvar. Ja s njima ne pričam, odnosno ponekad im govorim, ali ne očekujem da mi one odgovore."

Zidovi Deanove kuće ispunjeni su fotografijama njegovih plastičnih družica, ali nije oduvijek bilo tako. U početku je želio zaštititi svoju djecu i ne pokazivati svoju privatnost kako ih ne bi uznemirio i proizveo neugodnosti. "U početku nisu znali, ali sam postao nemaran i ostavljao tragove diljem kuće", prisjetio se.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Njegova 19-godišnja kći Rhiannon naletjela je na uokvirenu fotografiju jedne od lutaka. Dean je s njom tada započeo iskren razgovor o svojim osjećajima nakon rastave.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?! Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Nakon 34 godine rada s puno ljudi bilo mi je neobično da sam potpuno sam. Moja me djeca shvaćaju i ponosan sam što su toliko otvorena."

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Rhiannon je ipak trebalo vremena da se navikne na očev hobi. "Vjerojatno sam već nekoliko mjeseci prije razgovora znala, bila sam uznemirena i povrijeđena jer mi se to činilo sramotno. Kad sam vidjela fotografiju, pomislila sam da ako ga to čini sretnim, zašto bih mu stajala na putu.? Nije mi se sviđalo, ali nisam željela biti grozna zbog toga."

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

"Kasnije sam već počela misliti da je to zapravo cool", priznala je Rhiannon. Dean svoje družice više voli zvati ljubavne, nego seks lutke, a nada da će njihove fotografije promijeniti percepciju ljudima i otvoriti njihov um neograničenim mogućnostima koje pružaju ove plastične žene.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

 

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0